ja sa moc ospravedlnujem ze sem toto pletiem ale uz druhy den moj havo grca taku priesvitnu penu a neviem co s nim,ci je to vazne alebo co to znamena lebo papat mu chuti celkom normalne.dakujem za rady
Havinko grca penu...
..... ja som už od hladu zvracala,lebo mám zápal žalúdka-GERD
no a ako vysvetlis ze v tych zvratkoch fakt nic okrem tej gelovitej peny neni,nijake zbytky
skús mu zajtra uvariť radšej nejaké mäsko len tak vo vode,nie granule.
Od hladu som teda ešte nikoho zvracať nevidela!
ale ten pokazeny zaludok by mohol byt lebo v nedelu dostal taku velku husaciu kost na obhryzanie,samozrejme len tie konce,stred som mu vzala ale aj tak,hus je dost mastna.
nie nie ,nepapa kazdy den len sem tam,ma 6 rokov
mne to pripadá ako "pokazený" žalúdok...kolko má rokov?
pes ak mu je zle, napr. ze mu zle travi tak je travu aby to z neho vyslo von...aj nas to sem tam robi...ale zeby kazdy den???to potom nieco nema v poriadku so zaludkom..ak je to len obcas tak to neje nic vazne, ale ak to robi uz dlhsiu dobu tak s nim zabehni k veterinarovi!!!
ethel a nevies cim to moze byt...helicid je na znizenie tvorby kyseliny ze?....kazdy den papa granule zalievane vodou a dala som mu aj mensiu porciu.
ak máte doma omeprazol alebo helicid tak mu to daj...a nedávaj mu velké porcie jedla ak papá granule tak mu ich zalej vodou nech si jedlo súbežne zapíja.