ja sa moc ospravedlnujem ze sem toto pletiem ale uz druhy den moj havo grca taku priesvitnu penu a neviem co s nim,ci je to vazne alebo co to znamena lebo papat mu chuti celkom normalne.dakujem za rady
Havinko grca penu...
volať veterinára!
no, v podstate vracaju psi bielu alebo zltu penu, ak si cistia zaludok. pises vsak, ze je bezvladny, to nie je typicke. radsej necakaj, isla by som s nim radsej k vetovi, aby to nebola otrava a aby nebolo neskoro!
Počujte čo mám robiť keď môj psík vracia penu, je nevládny a nechce papať ? :( Prosím je to súúúúrne !!! Odpisujte ale na mail 4ula44@azet.sk.....prosííím :(
HAHA,toto je dobre :D ...ale je pes.len semeno si lizat som ho teda este nenacapala...a uz je vporiadku :)
hej hej ,papal kuracie masko s ryzou.
aj moj havo papa travu to robia ked im nicco "stoji" na zaludku chod za lekarom aj ked to robi castejsie zrobi testy a budes mat jasno...ja som volala lekarovi aj ked mojho hava ustipla osa a mala triasku tak sme sa o nu bali alebo hocico radsej sme zaplatili a urobil jej testy a mali sme jasno tak drzim palce...
moj psik to tiez mal,vtedy strasne pazravo jedol travu a potom to vyvrackal.Zase travu a zase to vyvrackal.Tak mu to preslo.Veterinar povedal,ze mal zaludocne taskosti a ze ta trava mu pomohla.
tak to choď...a dala si mu len mäsko?
ahoj ethel,dneska grcal uz len raz a velmi malicko,len sa mi chvilku zdal ako keby ho brusko bolelo,moc zosmutnel a len lezal a stale bezcielne menil miesto.to sa mi nepaci,asi s nim zajdem k veterinarovi lebo to zas uz viem kedy s nim neni moc dobre :(