Svaly

RamboJohny

Sa mi paci ako tu kazdy mlady co nema este odcvicene ani 3 mesiace uz nad steroidami rozmysla a pritom nepozna ani rozdiel medzi nimi a kreatinom. Kamarat dam ti jednu dobru radu, ako prve sa pozri co vlastne jes lebo bez jedla ti ziadny skvely steroid nepomoze. Ako druhe si kup nejaky gainer na zaciatok (napr tu mas bohaty vyber biceps.sk) ktory hedz popri spominanej strave pravidelne. Ked budes mat odcvicene aspon rok-dva a stale ta to bude bavit pochopis o com to je a co vsetko ta este stale caka kym vober mozes rozmyslat nad svinstvom ako steroidy.

Bombastik1x

Ahoj.No tak priatelia robia dosť hlúpu vec že si pichaju a tak proste nemoznaju vedlajšie učinky ktoré možu byť važne a velké škodí na zdraviu.Ja som niečo podobné už skušal a mal som problemy nemohol som spať strašne ma bolel žaludok urobily sa mi velke vyražky po tvári a začali mi špicatieť prsia dal som si pauzu so všetkým vrratilo sa to do normalu a teraz len prirodné veci žiadne nie umelé sprostosti.Radšej ostaň pri cvičení a nepapaj a neber nič.Časom uvidíš zmeny ale treba poriadný trening s dobrou stravou.

terezia1

Prepáč, nevšimla som si vek v tvojom odkaze, ale aj napriek tomu sa nič z toho čo som ti napísala nemení. Máš krásny vek a tvoje svaly budú rokmi stále mohutnejšie. Môj manžel (24.r.)bol taký chudý v tvojom veku, že som sabála, že ho odfúkne vietor aj napriek tomu, že mal svaly ( z Tae- kwon- da). A teraz má aj svaly, aj zmohutnel a vôbec nevyzerá, že bol niekedy chudučký. Takže počkaj, tvoje telo vie čo má robiť. Je omnoho onteligentnejšie, než sa zdá. Daj mu šancu. A s tými babami je to ťažké. Viem. Tiež som baba a môj muž to so mnou nemá stále ľahké, ale aj tak ma má rád.

lukrecia

tak ja by som tie steroidy a bielkoviny radšej vynechala. Kamoš ich užival asi rok-mal 18, a odvtedy ma problemy so s trávením, stále má niečo podobné ako hnačka. nemôže jesť hocičo, a ma aj nejake alergické priznaky....určite si lepší taký aký si, než ten čo 3x denne chodí na WC

tomo

Ves ti co asi mas pravdu. Este pouvazujem a rozhodnem sa. Inak s timi babami co ide po svaloch mas uplne pravdu.(svalnaty kamos ma z toho traumu doteraz co mu urobila spina jedna). DIKY za rudu

terezia1

Ahoj, neviem síce koľko máš rokov, al ez vlastnej skúsenosti ti môžem povedať, že nie všetko sú svaly. Ak ide o to, aby si zaujal dievčatá, kašli na tie pre ktoré sú prioritou veľké svaly. Nestoja za tvoju pozornosť. Pokiaľ ide o teba, prečo chceš byť niekým kým nie si? Veď píšeš, že svaly máš. Tak kde je problé? Nie všetko závisí od veľkosti. Mala som spolužiaka. Tačal brať steroidy, poriadne pribral, mal "svaly" (vyzerali ako implantáty a bolo to nechutné), al evyzeral strašne neprirodzene. Po roku mu došlo, že robí blbosť, prestal ich užívať, schudol na svoju pôvodnú váhu, svaly mal prirodzené a vyzeral fantasticky. Teraz je kriminalista- vyšetrovateľ a nikdy neoľutoval, že steroidy vysadil, ale že ich začal brať. Tak uvažuj hlavou.