oral

crazynka:)

Oralny sex je uzasny:) Milujem ten pocit, ked vidim ako sa to mojmu priatelovi paci. Velmi ho vzrusuje ked sa na mna pozera ako mu to robim. A poviem vam ten jeho roztuzeny pohlad stoji za to:)))

ewička

tak to je uplne suuuuuuuuupeeeeeeer!!!
nechapem baby ktorým sa to hnusi..teda aj mne sa to najskor hnusilo ale to preto lebo mi kamoska vravela ze jej priatelovi smrdi penis a ze smrdi vsetkym..ale ona ma asi nehygienickeho partnera..na ten pocit ked som to robila prvykrat svojmu chalanovi a ta tuzba ked som ho videla ako je vzruseny tak to sa neda opisat..a ked sa mi prvykrat vystriekal do pusy ked som ho fajkala to bol pre mna neopisatelny pocit pretoze som nevedela ci to robim dobre alebo zle ale ten pohlad z oci do oci ked mu to robim a on tak rad na mna pozera...hmmm..tak to je uuuuuplne super...a este nemoze byt pri tom ticho a nehybne sediet to NIE - ked sa robi a nieje ticho to ma uplne vzrusuje..som ako diablica...

mačiatko

69 69 69 69 69 69 69,ale aj keď pri tom kľačím je to fajn.Odpor? Nesranduj.A tým ktorým sa to nepáči to ešte asi nikto nespravil poriadne tak majú k tomu odpor.

safirra

monet, ved to dievca co ti to robi ti chce dobre!! asi viem ako to myslis ale skus sa prinutit a raz sa pozri s akou chutou to robi, len a len pre teba...ja to povazujem za super predohru

lori

cO TO TU RIESITE VED IDE LEN O TYCH DVOCH,KTORI TO ROBIA A JE JEDNO CI SA NAM TO PACI A CI NIE, ONI SA MUSIA DOHODNUT. V SEXE NIE JE NIC ZAKAZANE LEN S TYM MUSIA SUHLASIT OBAJA.

Best trance girl

tak ja vam nieco poviem, ci asi skor napisem...Ked som bola mladsia, tak sa mi penisy nevravim ze hnusili, skor nepacili a nevedela som si predstavit,z e sa ho niekedy budem dotykat alebo aj cosi viac. Ale zalubila som sa a nieco take sa pre mna stalo prirodzene. Priatel ma do toho nenutil (jeho byvale priatelky mu to nikdy nerobili a nevyzadoval to ani odo mna). Ale na mna to prislo spontanne a je krasne, ked mozem vidiet, ako sa mu to paci, ako ho to vzrusuje..Nie je na tom nic zle...Takze vy zaryti "antioralisti" sa sklidnite. Ako mozte povedat, ze je to otrasne? A mashia, ty asi nie si normalna, ked uz...Mam pocit, ze si to ani nikdy nevyskusala a sudis ostatnych..

monet

mozem sa pripojit?celkom dobre verse ale ja musim povedat,ze tak jak mi to robi dobre tak sa mi hnusi ta deva ktora sa sklana k mojmu rozkroku...nechapem ten dovod ale je to ako keby som dobru kamaratku,taku cirkvistku videl poriadne zhulenu..jak troska by mi pripadala...podla mna oral nepatry do kategorie...hmm..no do takej kde je pri milovani hudba,teda romantika akoze cisto bozky,dotyky a ten vrchol...urcite by sa to zaobislo aj bez oralu,lebo aspon u mna by to vsetko pokazilo v tej chvili...vas nazor?

simonette

..mashia, ty si nie normálna..veď oral je nádherna..moja, ty musíš byť poriadne zakomplexovaná..
ja to chlapovi zbožňujem robiť..keď máš niekoho rada, príde ti to ako prirodzené, to len keď sa so sexom začína, má žena pochybnosti..
a keď ma líže muž, je to pocit, ako keď si v oblakoch

safira

Mne sa to tiez nehnusi, praveze mam radost z toho ked priateľ si to uzije a potom to robi on mne..aj ked to nie je pravidlo...robim to vtedy, ked to chcem ja a nerobila by som to, keby ma k tomu nutil on..nastastie ja takeho partnera nemam:))

lori

Normalne zeny to pripustia, neviem kdo urcuje hranicu co je v sexe normalne, podla mna normalne je to co tym dvom vyhovuje a je pre nich normale,mne sa osobne oral nehnusi a nemam k nemu odpor, ale pokial ho mas tak to nerob, povec to i partnerovi,ak je ten odpor mas iba niekedy tak nie je problem.Kde je napisane,ze to musis robit pri kazdom milovani?