výsledky gynekologického vyšetrenia

Príspevok v téme: výsledky gynekologického vyšetrenia
strach

ahojte, musím sem napísať, čo by ste robili vy, bola som na gynekologickom vyšetrení robili my cytológiu,zobrali my krv na onkomarkery,môj problém je že mám myomy na maternici a na ľavom vaječníku cystu, sleduje to gynakológ každý polrok, tak som bola na tých vyšetreniach a môj problém je že zavolala my včera sestrička, že jeden výsledok je zlý a mám prísť budúci týždeň na konzultáciu s lekárkou, lenže ja som už teraz v noci nespala a čo budem robiť do budúceho týždňa, poradte, čo by ste robili vy

strach

ahojte, včera som bola na konzultácii s lekárkou, mám zvýšené onkomarkery - hodnota CA 19-9-70,27(norma je 37) posiela ma na kunzultáciu do nemocnice, prosím kto tomu rozumie nech my napíše o tých zvýšených onkomarkeroch, ďakujem

lea

strach, najprv zvaz vsetky moznosti, operaciu ako posledne riesenie. mne cystu praskli akupunkturou a to ma lekari chceli urgentne operovat. oni by len rezali a kazda operacia ma svoje rizika.

Valika64

Dôveruj svojej lekárke, nech ti vysvetlí o čo sa konkrétne jedná. Nestrachuj sa dopredu. Ak budeš vedieť výsledky, môžeš sa tu vo fóre s nami o tom porozprávať. Ak by bol potrebný chirurgický zákrok, poradím ti ako ho čo najlepšie zvládnuť. Sama som takúto situáciu zažila, viem o čom píšeš. Môžeš sa mi ozvať aj na mail.