ahojte, musím sem napísať, čo by ste robili vy, bola som na gynekologickom vyšetrení robili my cytológiu,zobrali my krv na onkomarkery,môj problém je že mám myomy na maternici a na ľavom vaječníku cystu, sleduje to gynakológ každý polrok, tak som bola na tých vyšetreniach a môj problém je že zavolala my včera sestrička, že jeden výsledok je zlý a mám prísť budúci týždeň na konzultáciu s lekárkou, lenže ja som už teraz v noci nespala a čo budem robiť do budúceho týždňa, poradte, čo by ste robili vy
výsledky gynekologického vyšetrenia
ahojte, včera som bola na konzultácii s lekárkou, mám zvýšené onkomarkery - hodnota CA 19-9-70,27(norma je 37) posiela ma na kunzultáciu do nemocnice, prosím kto tomu rozumie nech my napíše o tých zvýšených onkomarkeroch, ďakujem
strach, najprv zvaz vsetky moznosti, operaciu ako posledne riesenie. mne cystu praskli akupunkturou a to ma lekari chceli urgentne operovat. oni by len rezali a kazda operacia ma svoje rizika.
valika 64, dakujem za za upokojenie, v pondelok idem na konzultáciu, potom sa Ti ozvem na e-mail
Dôveruj svojej lekárke, nech ti vysvetlí o čo sa konkrétne jedná. Nestrachuj sa dopredu. Ak budeš vedieť výsledky, môžeš sa tu vo fóre s nami o tom porozprávať. Ak by bol potrebný chirurgický zákrok, poradím ti ako ho čo najlepšie zvládnuť. Sama som takúto situáciu zažila, viem o čom píšeš. Môžeš sa mi ozvať aj na mail.
išla by som na gyn a súhlasila s operáciou ak ide o niečo čo treba vybrať....