Potrebujem radu,uz druhy krat mam bielkoviny v moci,pri moceni nepocitujem bolest,tak to budu oblicky
beriem liek na infekcie mocovych ciest,ale stale sa mi toci hlava a bolesti neustupuju,beriem ho 2 hy den,su to atb.a navyse som stale unavena a krv v stolici som mala.prosim potrebujem radu,ak nieco viete tu je moj email.dakujem pekne
Problemy s oblickami
Pecen je zdojom enzymov na cistenie tela. Vycistit pecen a regenerovat znamena zlepsenie enzymatickej cinnosti v tele. Extra enzymi vo forme surovych zelenin alebo doplnkov tiez pomahaju odmorit telo.
Jod a jeho funkcia vo vytvarani enzymov tu bol spomenuty uz velmi mnohokrat(cystu, gangliomy, hrcky, polypy...)
pri nedostatočnej funkcii pečene (narušenie metabolizmu )prichádzajú na pomoc obličky aby pomohli pri odbúraní toxických látok z tela,čím vlastne plnia dve úlohy a tým sa preťažujú.ak to klincuješ antibiotikami tej pečeni nepomáhaš.navrhujem detoxikáciu pečene dobrým produktom, úpravou stravy atď...
tiez som mal bielkovinu a krv v moci,nevedeli mi zistit z coho,az nakoniec ma poslali na sono a zistili mi polycystycke oblicky