Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Problemy s oblickami

Príspevok v téme: Problemy s oblickami
simona

Potrebujem radu,uz druhy krat mam bielkoviny v moci,pri moceni nepocitujem bolest,tak to budu oblicky
beriem liek na infekcie mocovych ciest,ale stale sa mi toci hlava a bolesti neustupuju,beriem ho 2 hy den,su to atb.a navyse som stale unavena a krv v stolici som mala.prosim potrebujem radu,ak nieco viete tu je moj email.dakujem pekne

RNG

Pecen je zdojom enzymov na cistenie tela. Vycistit pecen a regenerovat znamena zlepsenie enzymatickej cinnosti v tele. Extra enzymi vo forme surovych zelenin alebo doplnkov tiez pomahaju odmorit telo.
Jod a jeho funkcia vo vytvarani enzymov tu bol spomenuty uz velmi mnohokrat(cystu, gangliomy, hrcky, polypy...)

milco

pri nedostatočnej funkcii pečene (narušenie metabolizmu )prichádzajú na pomoc obličky aby pomohli pri odbúraní toxických látok z tela,čím vlastne plnia dve úlohy a tým sa preťažujú.ak to klincuješ antibiotikami tej pečeni nepomáhaš.navrhujem detoxikáciu pečene dobrým produktom, úpravou stravy atď...

bert

tiez som mal bielkovinu a krv v moci,nevedeli mi zistit z coho,az nakoniec ma poslali na sono a zistili mi polycystycke oblicky