Myslim, ze by bolo vhodne mat aj takuto temu, kde si clovek moze bez zdlhaveho citania porovnat diety a vysledky, co poviete. Takze navrhujem, napiste nazov diety, zhodene kila a dobu, za ktoru ste tie kila zhodili, pripadne aj motivacne mozte napisat vahu pred a po...:) tesim sa a aj zacinam....
90- dnova dieta , 5 kg, 16 dni (82kg-77kg)
zidne hadky, len nazory: ktora dieta je najlepsia?
ziadne hladovanie, pravidelna strava kazde 3 hodiny,jedenie aj vecer, aspn 3krat do tyzdna pohyb, vylucit sladkosti, prijimat aj cukry(dlhe) a tuky(a la ex.panensky olivovy olej, tuniaky, ryby vo vlastnej stave)vela bielkovin k veceru,ja ma dolu uz 40kg, som bez joja, ked s ana chate nadlabnem raz za cas aj chipsov, slaniny a spekaciek,nepriberiem. Urobit si nejaku svalovu hmoticku, viac budete pocas dna aj v klude spalovat, nepriberiete tak lahko. Zeny nedietujte!!!ja ked som zacala s takymi kravinami,mala som 80 a dopracovala som sa na lsusnych 98 systemom dieta-jojo-dieta-jojo-dieta-jojo...
Židovská diéta
1. deň (1 až 1,2 kg jabĺk)
2. deň (1/2 - 3/4 kg kurča varené bez kože vo vode. môže byť uchtená bujónom alebo troškou soli)
3. deň (zeleninový)
4. deň (nízkotučné maximálne polotučné tvrdé syry - treba prihliadať na kalorickú hodnotu)
5., 6., a 7. deň normálne jedlá, ale iba polovičku porcií z toho čo bežne jedávaš. raňajky, obed, večera, pomedzi žiadne dojedanie ani sladké)
Priemerne som išla 1,5 kg za týždeň čo nie je také rýchle chudnutie, len potom sa treba po skončení diéty udržať na uzde.
mam priatelku ktora pekne (tz nie nezdravo)schudla tak, ze po piatej al siestej vecer uz nic nejedla a striktne to dokazala vydrzat. Pred piatou jedla normalne, nejako sa vyrazne neobmedzovala. Je to vsak dlhodoba zalezitost, ale myslim, ze o to je to stalejsie. A ak vecer uz nejem iba pijem, zda sa mi to i celkom zdravy sposob..
ziadna
a to je aká ta zidovska dieta????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ???????????????????
pravidelna strava a 3krat tyzdenne pohyb cca 30min.(predtym som sa stravovala strasne nepravidelne)1 mesiac 5kg, zo 62 na 57kg,neskor mi to kleslo este na 55kg a tam sa drzim od marca.
Židovská diéta, 12 kg, 2 mesiace,
pred 62 kg, po 50 kg
Za 10 rokov som sa naspäť vypracovala na 60 ale svojou chybou.
tak sa pridavam - racionalna vyziva, 7 kg, cas presne neviem (ale hlavne, ze nafurt), 65 kg - 58 kg. Pokracujem do 55 kg+sport.