ahoj....viete som s pristelom cez rok a taktiez sa spolu milujeme uz nejakeho tristvrte roka..noo a povedal mi ze mal viac bab predomnou..nooo a pri prvom sexe pred tym rokom sme mali trochu problemi..ale povedal ze sa mu to este nestalo..no teraz ked mal vypite tak z neho vyslo ze bol panic....neviem ci ma ma viac trapit to ze ma klamal viacej krat zeeee mal baby predomnou, alebo to zeeee skratka ja neviem preco mi to nepovedal..hambil sa,? alebo mu to bolo neprijemne,?? alebo co si mam o tom mysliet..mala by som sa s nim o tom porozpravat?? alebo mam mlcat,? alebo co....prosim poradte mi...
CITIM SA TERAZ HLUPO...HOLKY CHALANI PORADTE MI PROSIM
dakujem moc vsetkym co ste mi poradili.....a mate pravdu..porozpravam sa s nim....aaa len chcem povedat ze macher nie je..je skor takej skromnej povahy.....a dava mi vsetko a vela lasky..len toto ma troska zaskocilo....keby v ten vecer nebola oslava a trochu si nevypil asi by som to ani nevedela doteraz...
Ahoj Milunka. ako tu už bolo niekoľko krát povedané máš viacej možnotí na výber.Buď je macher a fajer že sa pred Tebou len Hhá na veľkého Chlapca alebo ako píšeš keď ste k sebe naozaj úprimný asi sa veľmi bál že ho opustíš tak si to preto vymyslel aby nevyzeral ako hlupák..... ano aj ostatný Ti to napísali komunikujte spolu čo najviac aby ste prišli na to v čom je jeho problél aby ste všetko vyriešili.jedine komunikáciou.
Ahoj milunka,
Vsetko zavisi od jeho povahy. To najlepsie musis vediet ty ci ta naschval klame alebo sa len hanbi. Mna napadli 2 varianty:
1, je povyseneckej povahy (slangovo povedane macher). Proste vymysla si veci v jeho prospech. Len musis sama vediet ci sa jedna len o sexualnu stranku alebo klame i v niecom inom. Ak ti klame aj v inych veciach tak sa s nim porozpravaj a ziadaj vysvetlenie. Lebo vztah kde nie je vela uprimnosti nema buducnost.
2. je hanblivejsej povahy a klamstvo o jeho sexualnych skusenostiach bola len forma "balenia". V tomto pripade ta ma asi urcite rad.
Ale urcite sa s nim musis porozpravat, co ta trapi.
ahoj, mne takto klamal moj manzel, kym sme spolu chodili, tvrdil, ze mal predo mnou 5 bab,potom to zacalo medzi nami skripat,hadali sme sa, ziarlivostne sceny a jedneho dna mi povedal,ze som bola vlastne jeho prva, no ten fakt ze ma klamal a tie historky co si o nich vymyslel.... uz som mu neverila a nakoniec sme sa aj tak rozviedli
porozpravaj sa s nim o tom, ked si uz natolko verite a hovori ti vsetko.
zakladom dobre fungujuceho vztahu je komunikacia, bez nej to pojde tazko
Myslim si ze sa hambil ti to povedat. Skus sa snim o tom porozpravat
este by som rada povedala ze mi hovori velmi vela veci a verime si....je ku mne velmi dobry a viem ze ma miluje...a ja jeho....