Ahoj chcela by som sa vas spytat teda asi radsej bab,mam chalana s ktorym sme spolu par mesiacov,predtym som chodila s jednym ale dost dlho,a pri tomto novom mam taky blok divny v sebe,nedokazem mu proste dovolit oralny sex. Nedovolim mu ani sa co i len pozriet sa alebo nakuknut.Pripadam si nenormalna.Niekedy sa chystam ze dobre uz a nakoniec zase nic,uplne strasne sa hanbim,pritom ho milujem.S tym byvalim som nemala problem.A ubija ma to lebo oral milujem,neviem ako sa mam toho zbavit,poradte ak ste uz niecim takym presli...dik
hanbim sa...poradte
no...ak sa mam sama sebe priznat,ono to bude asi v tom ja neviem mne on pripada taky,proste pekny a dokonaly a sa bojim ze sa mu nebudem pacit,ten chalan predtym toho som mala ako prveho a proste vtedy som este nevedela aky maju k tomu postoj niektori chalani a skratka ak sa mu teraz pacim,tak nechcem aby som sa mu potom nepacila,asi to budem musiet risknut a a ist do toho:))...kazdopadne dakujem za radu
a co ho tak prekvapit a ponuknut mu to sama?sama vravis ze ti to je prijemne tak preco sa o to oberat myslim si ze tvoj blok vypliva z toho ze mu nedoverujes na sto percent a preto sa pred nim hanbis myslim ze je nacase odstranit to horsie co mozes urobit je neskusit to najhorsie co mozes urobit je neskusit to drzim prsteky tym ze tak urobis posunies vas vztah n inu uroven myslim ze aj on bude na teba pozerat inak a bude si to vazit jedneho dna sa na tom nasmejes
mam 20 on ma 21,a je mozne ze to este nerobil,ja mam za sebou asi taky 4 rocny vztah a on este dlhsi vztah nemal.takze fakt neviem.mozno je to ozaj tym ze to este nerobil.a dole upravena som,v tomto problem myslim si nie je.asi sa fakt budem musiet prekonat...och
a kolko to mas rockov?no takeho mam doma aj ja alebo mala som :-)ide o to ako dobre ho poznas nemyslim si ze keby to nechcel tak by to asi neskusal mozno si mysli ze ty to nechces alebo ti to je neprijemne tak to necha tak ale stale sa pyta vsak? :-)na mojom bolo hned vydiet ze sa urazil nabuduce jednoducho povedz ano uvidis ako sa to vyvinie ale pozor chlapi to radi robia ked je zena dole upravena je malo takych ktorym to nevadi aspon co ja viem ale to hadam vies aj sama tak sa nestresuj a uzivaj si a je tu moznost ze to este nerobil a chce to skusit neviem neudala si vek tak neviem mozno preto ja taky bojazlivy na to si nemyslela???
458...ide este aj o to,ze moj priatel sa ma sem tam spyta ze ci ma moze a tak a ja mu poviem vzdy tak vyhybavo ze aj ano ze by som cela,ale vzdy som taka neista a on mi vzdy na to povie ze tak dobre ked nechces tak ok.Ja viem ze vzdy musim vediet povedat co chcem ale asi by mi pomohlo keby mi dal viac najavo ze to ozaj chce,niekedy mam pocit ze mu to vyhovuje.fakt neviem.ten priatel predtym bol taky,proste naliehal,jednoducho len potrebujem pocut nieco take ako -zlatko zboznujem ta,chcem to,alebo mam na teba chut,pacis sa mi...ale on nic.on furt len- tak ok.a spyta sa ma to mozno najblizsie tak o dva tyzdne..
ale ano pri zmene partnera sa to stalo aj mne ako sa toho zbavit uplne normalne len sa prvy krat treba prekonat a uz to pojde samo bude to uplne samozrejme potom sa na tom schuti zasmejes a ak to partner chce tak sa odhodlaj cim skor aby si ho neurazila neboj bude to uplne v pohode