Ahojte, už dávnejšie túžim mať doma vibrátor(aj keď som spokojná s manželom v posteli),ale neviem ho presvedčiť, že je to bežné a normálne, že baby to používajú. Raz som mu navrhla, že k narodkam by som si to želala, bol z toho úplne vykolajený, povedal, že cítil by sa menej cenný, poraďte prosím, papa
Ako to mám povedať???
tak mu vysvetli ze to nie je tym ze by si nebola spokojna s nim ale ze to chces vyskusat...vsak aj chlapi sa uspokojuju sami aj ked maju sexualneho partnera tak preco by zena tiez nemohla...skus takto..hm? drzim palec nech ti to vyjde a potom daj vediet :)
ZALEZI NA TOM CI HO CHCES POUZIVAT V JEHO PRITOMNOSTI NO NIEKTORY MUZI SU V TOMTO ESTE DOST OPATRNY MAS DVE RIESENIA BUD SI HO KUPIS SAMA A PREDVEDIES MU AKE TO MOZE BYT KRASNE A VYRUSUJUCE HLAVNE PRE NEHO :-)CO SI BUDEME NAHOVARAT KAZDEMU SA TO PACI ALEBO SI HO KUPIS A BUDES HO POUZIVAT BEY JEHO VEDOMIA V PRIPADE ZE HO TAK VELMI CHCES DAJ VEDIET AKO TO PORIESIS:-)
:)) veru, neviem prečo tomu hovoria "dámska pomôcka" keď v podstate je to "pánska pomôcka":)) Tak mu to tak vysvetli, že nadišiel čas povedať pravdu, že darčeky nenosí ježiško a že by si potrebovala viac ako ti on môže dať.