prosim potrebujem poradit stále mám problematicku pleť mám 17 rokow:)...a umýwam si ju potom si dám ešte aj ALPU a njekedy mám peknu a njekedy brutalne skaredu plet nechápem...ale zvycajne sa mi robia take tvrde vyrázky cerwene ako podkozne ..poradte pls:)...alebo na email:520520520@azet.sk
Vyrážky na tvári
ze roaccutane ucinkuje,o tom viem svoje :) moj zivot sa zmenil od 100%!teraz po 3rokoch sa mi to kus vracia,ale predsa len u chalanov to je ine,vy nemate take hormonalne vykyvy cize chod do toho.neolutujes
Mato,
viem ta pochopit, mala som ten isty problem, ale skus skocit za koznou dr, ta ti poradi viacej. mne odporucala liky - roaccutane, beriem ich pol roka, a moja plet je uplne hladka, ziadna superstar nema taku plet, tak cista a hladka. Fakt! aj ked su rozne nazory na tento liek, porad sa s dermatologom. vela stastia. a necist si plet alpou, co si blazon? nemozes vyrazky vysusit, to sa ti vzdy budu vracat. Navstiv aj dermatologicku, nech ti vycisti plet. To je najlepsia rada odo mna, sama som to prezila, viem, co to znamena. Good luck.