bolesť pri hlbšom vniknuti

Príspevok v téme: bolesť pri hlbšom vniknuti
lizatko

Ahojte.Máte niekto skúsenosť s bolesťou pri hlbšom vniknuti partnera?Nestavalo sa mi to aj keď bol hlboko,ale v poslednej dobe je to častejšie a častejšie.Stáva sa to pri rôznych polohách.je to taká bodavá bolesť a cítim ako sa mi jeho penis trie o stenu vagíny a niesom pritom stiahnutá,necítim ani krč.Je to ako keby tam bola nejaka prekážka.Gynekológ mi nezistil nič.naposledy to vydesilo aj partnera.Neviete čo to môže byť?????

alenka

aj ja mavam obcas tieto bolesti,ale ja to poviem svojmu partnerovy a on ho vytiahne a skusi dat znova a potom uz neboli,niekedy tak zle zaskoci

maria holubkova

aj ja mavam bolesti toho typu ale iba vtedy ked je jeho ... velky!Pri malych sa mi nestava.Zbytocne dete ku gynekologovi to zasivi od hrubky a dlzky!!! :))

lilush

tak to sa stava aj mne,partner potom vacsinou sa kroti,nieje rad ked pritom trpim :D
ale tiez ma to stve...
ale musim este povedat,ze ked na to ide postupne,myslim s tou hlbkou tak potom to boli menej,ako boli len sa to da prezit.. :)
ale aj to na mne stale vidi kedy to zaboli...
ved nemusi tam byt az uplne ked to nezvladas nie?
postupne a sand to pojde...mne to vyhovuje..

adkag

Aj ja mavam bolesti pri pohlavnom styku,taku tupu bolest, ked hlbsie vnikne partner, ako keby narazal do niecoho,zrejme krcku maternice. kazdemu lekarovi ku ktoremu som chodila som to povedala a nic s tym nerobili,tak neviem,cystu nemam,teraz som pod stalym dozorom lekara,kazdy mesiac chodim na ultrazvuk.ale je to neprijemne, niekedy v urcitej faze cyklu to pocitujem, niekedy pri prechaldnuti a pri niektorych polohach, napriklad zozadu vzdy.

blanche

no ja keď nemám dlhšiu dobu sex, potom mám bolesti pri hlbšom vniknutí..treba nato ísť pomaly..potom to už prejde..skús byť pri súloži hore, môžeš si to sama regulovať

renca

Ja som mala podobne bolesti, ked som mala cystu na vajecnikoch. Ale to by lekar pri vysereni zistil. Ked mi ju vyoperovali, bolesti zmizli. Radila by som podrobnejsie vysetrenie na SONO.