Ahojte, uz treti den ma priserne bolia vsetky klby, najma krize (sice mam poskod.platnicku, ale to mavam uplne ine bolesti) a na klboch ruk-prstov taku bodavu bolest. Rano sa zobudim s teplotou 37.6, cez den aj poklesne a zda sa ze je to za mnou a k veceru mam uz 38 a nuti ma to si dat lieky. Zimnica sa mi strieda s potenim, ale inac mi absolutne nic nie je. Brat mal kedysi podobne priznaky aj ked postupne zacal pokasliavat a nakoniec bol pozitivny na chlamydie. Ma niekto skusenosti s touto infekciou? Obvodna ma asi posle na infekcne..
Chlamydie?
Uprimne povedane, neviem. Ale chlamidie a ine dobre maskujuce sa bakterie su pricinou roznych "autoimunnych" chorob, vcitane reumatickej artritidy.
Aj tzv "preliecene" chlamidie sa vedia zamaskovat a sarapatit v organizme , podobne ako Borelioza a rozne ine, tiez virusy.
Pozri na temu autoimunne choroby, tam sa snazim priniest novosti ako ich moje lekarske zdroje uverejnuju.
Zatial novsia vec na "autoimunne" je Samento, ktore odmaskuje skryte patogeny, rozni lekari to pouzivali(v kombinacii s inymi antimikrobialnymi prostriedkami a inymi doplnkami) uspesne prave na reumaticku artritidu, boreliozu a chlamidie, tiez na rakoviny a pod.
RNG!
Čo znamená tá reaktívna chlamýdiová artritída?
Ked sa mas rozhodnut medzi polovicou a nicim, polovica je lepsia ako nic. A potom si to snaz preliecit, regenerovat.
Spomminal som jod a enzymaticke cistenie vo viacerych temach.
RNG!
To nejde. Mám na lavom boku krvavú cystu, vlastne je to vraj cysta v cyste. Polovicu mi určite odoberú, ale mám sa rozhodnút sama, či chcem aj druhú polovicu vybrat. Vraj ked by som musela ešte raz podstúpit operáciu, bolo by to zložitejšie. Je to na mne. Ale ja neviem. Operovat ma budú v BB metodou MIVAT /laparoskopická metoda/.
Pisutko, najlepsie je nevyrezat nic a vyliecit.
čo je lepšie. Vybrat celú štítnu zlazu alebo iba polovičku
Dakujem, RNG, Zn a Se beriem pravidelne, asi nie su pre mna az take efektivne:-(
Na chlamidie aj mnohe ine mikrobialne patogeny je ucinne GSE.(30 kvapiek do 1/2 litra vody)
Na zvysenie poctu bielych krviniek a ich aktivity(zabijaju bakterie a ine) je dobre brat beta glukany.
Intenzivna davka je 3x400 mg.
Pripadne aj ine sirokospektralne antimikrobialne.
Tiez zlepsenie imunity tela branim selenu, zinku a probiotik nezaskodi nikomu, hlavne pre ludi s zatial nezistenym patogenom.
Vtedy sa treba branit "na vsetkych frontoch"
Najlepšie by bolo isť na farmakologiu,tam ti vedia najlepšie poradiť,aj ja som mala taketo iste priznaky a už 6 tyžden beriem antibiotika,a je to lepšie až teraz, ináč sa s tym trapim 4 roky,potrebuješ na to dlhu liečbu s antibiotikami,držim palce.