Prosim poradte mi nejake pripravky aby som sa necervenala uz mi to lezie na nervy.Cervenam sa stale ked sa ma niekto nieco spyta-napr. nieco osobne.
Červenanie a vhodne pripravky proti červenaniu
ja mam uuuplne nonstop crvene licka. zevraj som taka ruzovucka a vyzeram zdravo, ale neznasam to, lebo okrem tych liciek som uplne biela. a vyzeram ako keby som bola stale opalena alebo co, ale terazt uz asi tazko...ked uz takmer snezi a slnku sa vyhybam. a zevraj je na to dobry penovy make-up, kamoska pouziva a chvali si ho. ze pod tym nic nevidno, ale niekedy to vyzerra az moc umelo.
boze ja mam tiez tento problem..mam 22 rokov a som v kuse cervena hadam len v spanku som normalna..staci ze sa na mna kukne daky peky chalan a uz cela horim.pripadam si ako debil a blazon..chcela by som byt ako ostatny ludia---povie co chce kde chce a bez cervenania...
aj ja som sa cervenala, nikdy nezabudnem jak sa mi vzdy detska na zakladke pre to smiali..nechcela som chodit do skoly, trapilo ma to strasne, na strednej to bolo trosku lepsie aj ked som sa tiez cervenala, tiez sa mi tam smiali ale mala som tam dost kamaratov, ktory ma podrzali.Postupne cervenanie prestavalo..a teraz sa cervenam uz len niekedy..ale je to strasnee, neprajem to nikomu, ani tym co sa mi smialy.moje sebavedomie bolo v háji.ale teraz je to uz v pohode..
test
to ziaden odbornik nevie poradit alebo na tejto stranke napisat co trbe robit s tym cervenanim to nikto nevie ci sa to da odsranit kremom laserom alebo co sak doktori su nato aby nam pomahali a de su nech poradia miliony dewti aj dospelych potesia je to vazny problem to cervenanie naozaj kto to nema ten nemoze vedet absolutne nic o tom prosim poradte niektoooo Prosiiimmeee
je nato aj eucerin je tesovany a schvaleny je na rosaceu cervene skvrny cervenanie sa v strese namahe teple a pod. www.eucerin.sk tam to najdete alebo si to niekde vyhladajte je to na cervenanie pokozky je tam aj korektro cervenych skvrn denny a nocny krem
vo -odkaz odstránený-
daj do vyhladavaca Sensibio AR 40ml
citliva plet, precitaj indikacie ja mam tiez taky problem, vlastne teraz som vkuse cervena uz cca tri dni a neviem preco, tak skusim toto, dufam, ze pomoze, lebo to je trapne, kazdy sa ma pyta a ty co si taka cervena??? skus, a daj vediet ako pomohlo
tiez som mala ten problem,z toho vyrasties no nie celkom.sem tam sa to stava aj mne ale zakryvam to make upom,tiez si myslim ze ide o psychiku.maj ludi v pazi a bud sebavedoma:)