Prosim poradte mi nejake pripravky aby som sa necervenala uz mi to lezie na nervy.Cervenam sa stale ked sa ma niekto nieco spyta-napr. nieco osobne.
Červenanie a vhodne pripravky proti červenaniu
ak mas cervenu plet taq si objednaj krem proti cervenaniu pleti z oriflame
PRE MARIAJ: ahoj Mária, našla som si tvoj príspevok, v ktorom píšeš o liečiteľke z Pustých Úľan. Viem, že to nepatrí do tejto témy, avšak neodpovedala si mi a vidím, že dnes si prispela do tejto témy a preto ti píšem sem. Bývam blízko tejto obce a mám zdravotné problémy. Rada by som vedela, akou metodou táto pani lieči, resp.podľa čoho (akou formou) diagnostikuje choroby. Písala si, že ti správne diagnostikovala chorobu, ktorú ti "potom" potvrdil aj lekár. To znamená, že liečiteľka z Úľan ti ju nevyliečila, resp.neliečila? Budem rada, ak mi odpovieš. Ďakujem :o)
mariaj- ved ja aj mam problemy s travenim a so zaludkom.:-(
a ake caje ty pijes?
PEGGGY,v zdravom tele zdravy duch.Tiez som mala ten problem.Raz som citala,ze to moze suvisiet aj so zlym travenim.Telo je oslabene,viac splodin od travenia.Je to taka nepravdepodobna pricina,ale zabralo to.Uz som potom vobec nebola taka labilna.Staci skusat len bylinkovymi cajmi.Vlekarni aj poradia.Maju aj na neurozy.Len necakat vysledok hned.Prve zlepsenie moze byt aj po 3 mesiacoch.Vela stastia.
ja mam taky isty problem..mne staci,ze sa niekto na mna aj v autobude pozrie a som hned cervena..uz neviem co s tym.. a to este,ked sa ma niekto nieco spyta... :(:(:(:(
tak dnes som si bola po ten krem BIODERMA Sensibio AR, a stal az 508,-sk a je tam len 40ml:( tak som zvedava ci mi aspon kusok pomoze....lebo to je velmi vela peniazkov, to aby som si kazdy mesiac a pol kupovala novy....
ja som s tym bola u koznej, ci to nie je rosacea..povedala mi ze nie, lebo vraj nemam rozsirene zilky...ale ani sa na mna poriadne nepozrela...ja sa cervenam casto, robia sa mi flaky aj na krku a hrudi, ale hlavne lica mi vkuse horia ako fakle..je to velmi neprijemne...zo stresu, z tepla, zo zimy, ked zjem nieco teple, pripadne vypijem, alkohol vobec nemozem, a niekedy sa mi tie cervene flaky spravia len tak bez priciny....
Kozna povedala ze mam ist na vysetrenie stitnej zlazy, pripadne k neurologovi...co celkom nechapem...??..
a ze ak to nema nic so stitnou zlazou tak odporuca krem od BIODERMY (pozrite na ich stranku), stoji okolo 500sk, potom lahke anxiolytika(lenze ja netrpim ziadnou fobiou ani depresiami ani nic, takze nechapem!) a este ascorutin dlhodobo....
Sonka..kolko to priblizne stoji??
1zufka1... súhlasím, stav pleti úzko súvisí aj s momentálnym psychickým stavom. No tiež si myslím, že krémy v istých prípadoch sebavedomie dodať môžu, proste dôležité je čomu veríš, potom aj svoju myseľ naprogramuješ podľa toho. Vhodným príkladom je aj taký placebo efekt.
a este som zabudla..najhorsie je ked zistim ze sa cervenam, tak sa zacnem cervenat este viac, a este ked sa najde daky debil a mi povie jaka cervena tak:D to vtedy uz farbou pripominam cilipapriku