boj s plesnami mozes vyhrat aj ty!!!!!!!!!!!

Alternativa

Este mala poznamka: ta zmena v strave je dost tvrda. Ale uz len ked si clovek cosi z toho vyberie, pomoze telu. Zmeny treba robit postupne tak, aby sme sa nedostali do stresu. Tak som to nastartovala aj ja :D

Alternativa

Ahoj Safirra a ostatni,
osobne nemam ani som nemavala problemy s plesnami, ale tie prve dve diagnozy "doverne" poznam. Ano, tento "start" som absolvovala. Mnohe, co je uvedene v "diete" stale dodrziavam. Pridala som aj dalsie podporne alternativne formy, zmenila som sposob zivota - uz vyse roka som bez jedinej tabletky antihistaminika, bez "fuknutia" spreyu. /Na vysvetlenie -bola som 8 rokov liecena na alergicku astmu s dennou davkou antihistaminik a kortikoidneho spreya 2x za den/.
Pekny den

safirra

ahoj alternativa, niektory z opisanych "receptov" si vyskusala aj ty?? bola by som zvedava, ci to naozaj funguje.

Alternativa

Toto je odporucanie od jednej starej liecitelky. Mozno to niekomu pomoze "nastartovat" boj proti pliesniam :o
ASTMA, ALERGIE, PLESNE
Dieta na črevá
7 dní bez cukru, bez kvasníc, piť denne 2 vytlačené citróny v 2 l vody
Po tomto týždni užívať 7 dní Psylium alebo dlhodobo Lactobacilus acidofilus

Dieta na pečeň : začať dietou na črevá. Po týždni dodržiavania diety na črevá vynechať smažené, tučné, ostré jedlá, alkohol, kravské mlieko, banány, kakao, pomaranče, čokoládu, výrazne obmedziť príjem cukru /nahradiť medom/. Počas tejto diety 7 týždňov užívať zinok s obsahom 60-120 mg/deň. 1 hodinu po užití zinku zapiť vitamín A s obsahom 30 000m.j. Ak sa pri diete rozhodnete užívať viac ako 60 mg zinku/deň, je treba zdvojnásobiť dávku vitamínu A.
Poznámka : vhodný je zinok vo forme síranu, ale užíva sa len s jedlom, NEZAPÍJAŤ tekutinou /vyplavuje sa z tela bez účinku a môže dôjsť ku žalúdočným kŕčom/.

Doplnok : 3x denne si stlačiť reflexný bod brzlíka na oboch chodidlách, 3x denne si zatlačiť na 20 sekúnd bod „C“ na pravom chodidle.

Alternativa

Odporucam sucasne s liecenim prejavu problemu /canesten, atd/, riesit podstatu, cize pricinu - zaludok, ladviny, mentalna uroven,.... To vyzaduje zmenu jedalnicka, pociatocnu detoxikaciu,...