Dalsi strojcek na zuby?

Príspevok v téme: Dalsi strojcek na zuby?
majka.sen

Ahojte. Chcela by som sa vas opytat, ze ci ste nosili strojcek na zuby a ze kolko ste zaplatili len za 1 strojcek (len na horne zuby). Ja som uz totiz strojcek nosila, vsetko bolo v poriadku, ale zuby sa mi zacali posuvat (teda len horne 1-tky a 2-ky). Zvysne zuby su v poriadku. Moj zubny lekar mi po snati strojceku dal umele nasady na zuby, ale nedaju sa nosit. Mam ich nosit 24 hodin denne, ale ked ich mam, tak nemozem rozpravat s ludmi. Dost ma to trapi. Kamoska dostala 1 nasadu a 1 nocny strojcek (nosila fixny strojcek na horne aj dolne zuby ako ja, ale ja som dostala u druheho zubara 2 nasady). Myslim, ze nocny strojcek by som nosila skor. Co mam robit? Pocula som od inych ludi, ze do 2 rokov zhruba sa im zuby vratili do povodnej polohy. To by som ja nechcela, lebo ked som zacala strojcek nosit, tak som nemohla zatvorit usta, take som mala krive zuby. Preto by som nechcela mat opat tak krive zuby a chcela by som nieco s tym spravit. Co ste robili vy, ak ste sa ocitli v tejto situacii?

poliewoocka

Majka.sen-ja som ho nosila len cez noc,lebo sa s nim fakt neda rozpravat a navyse slinka obcas potecie.
Zubcek-poznam pani,ktora si dala strojcek v 40tke...

zubcek

Ahojtee .. moze sa stat, ze sa mi v 21tke mozu zakac krivit zuby? citim ze sa mi trosku v predu jeden zub vykrivil .. je mozne ze by som teraz zacala nosit strojcek?? helpppppp ..