mam velmi tmavo hnede oci, a chcela by som vyskusat sosovky zelene, len neviem ci mi prekryju moju tmavu farbu, takze ak mate skusenosti tmavoocky , dajte veidet, diky
zelene sosovky
chod do ocnej optiky a tam ti poradia ktore su najlepsie, a niekdey davaju aj skusobny par zadarmo.age ma pravdu, totiz predtym ako zacnes nosit sosovky, musia byt tvoje oci vysetrene, zmerane a potom v nasadenych sosovkach opat,a takysto tieto farebne sosvky su zamyslane len na prilezit.nosenie, nioe cele dni.ak ich chces nosit dlhsie, tak sa musis poradit soptikom co robi so sosvkami a ten ti vypracuje plan ako oko postupne na ne navykat-ide totiz o cudzie teleso v oku, a tak rohovka ma zrazu menej kyslika a preto si musi zvyknut postupne.
to si musis vybrat prekryvacie sosovky. pretoze existuju dva druhy kš - dofarbovacie pre svetlookych a prekryvacie, pre vsetky farby. pre teba by boli dobre freshlook colors alebo freshlook colorblends. ja nosim farebne, ale ja to mam jednoduchsie, mam svetle oci. ale pouzivam aj f.colorblends. mas uz skusenosti so sosovkami? ak nie, tak si ich nekupuj cez internet.