cavte ludia, potrebujem pomoc!
Mam si pripravit recnícky prejav, no akosi ma nenapada ziadna tema. nemali by ste nejaky napad?? Za vsetky napady dakujem!!!
prosim nazri
Mik, nevies kde by som o tom nasla nejake blizsie info? Pride mi tato tema velmi odvazna .... diky moc ze si zareagoval!!!
Cav mik zaujimavy napad, no mame po 17 /18 rokov-ja a posluchaci, myslis ze je to vhodne??? Alebo si iba srandoval???
to co je za kravu ta doktorka? Zaloz si temu, tam ti urcite poradia
Bol o tom natoceny 4 hodinovy film pod nazvom Human Trafficking, skoda, ze ho nemas sancu vidiet, dal by ti vela napadov a takisto tam ma na konci prejav ta policajtka a to by ti dalo vela
Zdravím Vás všetkých.Potrebujem radu,kde sa možno stažovať na prístup lekára k pacientovi?Moja manželka je astmatik a bola dnes na vyšetrení u internej lekárky.Lekárka absolutne nedbala ohľad na diagnozu manželky a bez okolkov si v jej prítomnosti v ambulancii zapálila cigaretu.V prítomnosti manželky vyšetrovala ešte dalšiu pacientku.Manželka sa musela dopolása vyzliecť pred pacientkou.Teda žiadne súkromie.Kde je morálny kódex lekárky?Poradí mi niekto?
Unasanie deti a zien a obchod s bielym masom, cize HUMAN TRAFFICKING. Perfektna tema a kazdeho chyti za srdce. mozes povedat, ze je to treti najvynosnejsi biznis podsvetia po drogach a zbraniach, atd.. vela veci
ani by som nepovedala ze na teme nezalezi, ved musi byt zaujimava pre posluchacov- minimalne. A prilezitost? Je to do skoly ako skolsky uloha!
ale na aku prilezitost potrebujes ten recnicky prejav?
BOze to mas uplne jedno, recnicky prejav moze byt o hocicom, len to dobre prednes:))) co ja viem napr.nasilie v mediach a jeho vplyv na deti, ved na nete ich je urcite spusta:))