Ahojte všetci mám 17 rokov a chcela by som si dať predpísať antiku.Ešte som u gyn nebola. Ja by som sa chcela spýtať či sa antika dá vybrať alebo mi ju urči gynekolog? A aká je najlepšia z ktorej sa nepribera? A v akej sume sa pohybuju?? Dakujem
Ktorá je najlepšia??? Ženy poradate prosim
ani ja osm este s nikym nespala a budem prvykrat ked mam uz antiku a vobec to nevadi..ale pohlavne choroby sa prenasaju,musis mat staleho partnera,alebo aspon takeho,o ktorom vies,ze nema pohlavnu chorobu,antikoncepcia chrani LEN pred tehotenstvom..
Dakujem bejb... a chcela by som sa spýtať že tak pri nechránem pohlavnom styku a pri braní antike je riziko nakazenia sa pohlavnými chorobami? A je dobre mať antiku aj ked som ete nemala ani raz pohlavný styk a potom už pri brani by som mala či ako odporučate?
jasne moze sa do teba spravit..je tam riziko 99 percent ze neotehotnies..no mne spravil len bezne gynekologicke vysetrenie ale robi sa aj odber krvi a to je vsetko.ten odber pre to,aby zistil hladinu hormonov v tele..ale ako som povedala,mne spravil len to bezne
bejb škoda no nie som z ba:( noo tak to sa dá znie to dobre. Ale predtým ti robil vyšetrenia a tak nie? A chcela by som sa spýtať že ked už máte antiku či nechávate aby sa do vás partner urobil? Teda či je nejaké riziko že sa pri antike otehotnie?Dakujeem
u nas sa za antiku plati? sorry, som nevedele....som skoro 2 rocky v zahranici v Anglicku a dala som si tu predisat hak logynon a neplatim za nu nic, nepribrala som od nej aj plet sa mi zlepsila, nemastnie mi a akne pomaly mizne, tak neviem ci ju maju aj na Slovensku, ale gynekolog ti urcite najlepsie poradi
ahoj,ja budem mat tiez teraz svoju prvu,zacinam ju brat o dva tyzdne. Tiez mam 17. Musis ist ku gynekologovi..ak si z ba tak ti viem aj poradit dobreho lekara..mne predpisal Minervu-je nizkohormonalna,dobre vplyva na plet aj vlasy-ved uvidime:)..stoji 650 na tri mesiace