nechápem prečo...

Príspevok v téme: nechápem prečo...
lole

Nechápem..Teraz už vôbec..Neviem či je to vo mne alebo za to môže niekto iný, ale mesačne reklamujem aspoň 3 veci..Buď je to telefón (mesiac nový), alebo ruksak (dva mesiace nový), alebo topánky, alebo discman, MP3...Prosto všetko...Nechápem to a nebaví ma tráviť čas len na tom, že si vybavujem stále nejaké reklamačky..Chcela by som sa tu opýtať, či tu nieje nejaká veštica alebo niečo také, ktorá by mi vedela povedať, či som sa narodila pod zlou hviezdou alebo čím to je... Už fakt nevládzem...

lole

agina: tvoje "motto" ma vystihuje...

SHAKTI: no tak ako ono to začalo keď som mala asi 12 rokov, keď som si začala sama kupovať veci...A teraz mám 18 a je to stááále rovnaké !!! Za rok reklamujem asi 10 vecí + -
A chodím nakupovať s tým, že je to pekné, nie lacné, z kvalitného obchodu...

..... : a ty čo mylsíš, že od číňana nakupujem?? značky : BILLABONG, HUMANIC, DEICHMAN, NEWYORKER, EXISPORT, PHILIPS 2X, SONY ERICSSON... ďalej ani neviem, lebo už ani spomínať nechcem...

lole

agina: tvoje "motto" ma vystihuje...

SHAKTI: no tak ako ono to začalo keď som mala asi 12 rokov, keď som si začala sama kupovať veci...A teraz mám 18 a je to stááále rovnaké !!! Za rok reklamujem asi 10 vecí + -
A chodím nakupovať s tým, že je to pekné, nie lacné, z kvalitného obchodu...

..... : a ty čo mylsíš, že od číňana nakupujem?? značky : BILLABONG, HUMANIC, DEICHMAN, NEWYORKER, EXISPORT, PHILIPS 2X, SONY ERICSSON... ďalej ani neviem, lebo už ani spomínať nechcem...

.......

s blbymi vyrobcami ti ziadna Teodora nepomoze.. Skus sa radit o znackach, ktore kupujes so znamimi, ake maju skusenosti..

SHAKTI

a vies preco agina?? lebo si to clovek povie...a ono sa to stane,pretoze to ocakava..ocakavas zlo,nezdar a on pride,pretoze ho neviditelne do svojho zivota privolavas,tahas..preto vzdy hovorim,pozitivne mysliet,aj ked ti vsetci nohy podrazaju,aj ked sa vsetko vokol serie a riadne,aj ked uz nevladzes,lebo ak budes mysliet negativne,bude to este horsie..zazraky samozrejme nepridu hned,takze to pozitivne myslenie netreba hned vzdavat,ale je to na vas vsetkych,co chcete?? tak preto musite cosi aj urobit!!ono to zle ide akosi samo,lahsie,ze?? a to dobre ide tazko,treba vynalozit usilie ale ziadne veci v zivote cloveka nie su zadarmo!! a keby boli zadarmo,uz by sme sa z nich tak nemohli tesit,uz by sme si ich tak nevazili..
takze ti odporucam vzdy ked ides cosi kupovat tak asi s myslienkami,toto bude super,kvalitne,dlho mi to vydrzi!!

SHAKTI

niekedy su proste zle obdobia na nakupy,tak skus nakupovat s niekym inym,asi tak,ze ty nebudes priamy kupujuci.Mas momentalne zlu ruku na nove veci,inak trosku to bude aj v podvedomi,ze uz ides do novej kupy trosku s tym,ze to nebude dobre a zas to budes musiet reklamovat.