??prehltat alebo vypluvat??

lejdy

ja milujem ked sa mi priatel spravi do ust... ja pocas vecera nemusim mat ani orgazmus, len jeho aby som mohla donekonecna robit az kym nebude absolutne vladat... co sa tyka lizania mna, vraj jeho predchadzajuce priatelky mu nechutili, ale ze ja som az sladka, takze tiez si ma rad "poda"... som stastna, ze sme si tak sadli...

lualua

veru zalezi hlavne od pristupu. ked sa na to pozerate ako na najvacsi grc sveta tak potom jasne ze vas z toho napina. to by vas naplo aj z krupicovej kase alebo smotany;)... ono to zas nema az taku vyraznu chut.

lejdy

ja milujem ked sa mi priatel spravi do ust... ja pocas vecera nemusim mat ani orgazmus, len jeho aby som mohla donekonecna robit az kym nebude absolutne vladat... co sa tyka lizania mna, vraj jeho predchadzajuce priatelky mu nechutili, ale ze ja som az sladka, takze tiez si ma rad "poda"... som stastna, ze sme si tak sadli...

ejha:))

no ja to mojmu pritelovi vzdy spapam...milujem ten pocit ked to akurat vychadza z tade a ako mi to zaplna usta..a hlavne ked pri tom vzdycha.je to super.inak dost zalezi na zivotosprave.viem ze ked sme na chate a vela pije noc predtym tak je to dost hnusne ale inak nie.a vsetko zalezi od pristupu...ak k tomu budete pristupovat tak ze fuuuuj tika...tak vas isto natiahne.....pap

vovan

mne je celkom jedno co by s tym potom ta holka spravila...aj keby to vyplula ale nie tak ze tvar skrivena od napnutia a rychly beh na zachod vypluvat...to nieje dobre...