antikoncepcia novynette

Príspevok v téme: antikoncepcia novynette
laraa

rada by som sa poradila.. uz 3.rok uzivam tieto tabletky a na internete som sa stretla s nievelmi dobrymi ohlasmi. bojim sa, ze ci uz nie je neskoro a neposkodilo mi maternicu alebo nieco take. velmi sa bojim :-(. poradte mi ako dalej. nemam velmi dobreho gynekologa, tabletky mi dal bez vysetreni. chcem ho zmenit, tak ak by niekto poznal nejakeho dobreho gynekologa v Presove, tak mi napiste. dakujem. budem vam vdacna :-(.

cokolada

mam tiez tieto tabletky, nie som s nimi spokojna,, cyklus mi uplne blbne, nemam chut na sex , mam celkovo z nich zly pocit

deedee

Nemusíš sa ničoho báť...maternicu ti určite nepoškodili...Novynette sa davaju väčšinou bez predpisu, lebo nie su také "komplikované" . Dosť žien sa na to sťažuje, že ich z toho bolela hlava a tak. Ja som bola z nich nervozna, nemala som chuť na sex a behom 2 rokov som pribrala 10 kilo. Ale inak nič. To su len vedlajšie učinky. Zmen gynekologa, zmen tabletky a bude vše ok. Ja mam teraz Yasminelle a som s nimi nadmieru spokojna. Ale to je individualne, každá sme iná a každej sadne niečo iné. Ale neboj, určite ti nijak neuškodili.

paja301

Ahojte.Uživam novynette treti mesiac,uplne sa mi pokazil menštruačny ciklus.Teraz som 10 dni krvacala počas uživania,včera som tabletky dobrala a začalo mi to znovu..mam sa niečoho obavat,alebo sa naozaj po troch mesiacoch cyklus obnoví?mate nekto aj takuto skusenost?

age44

cincar je velmi zlaty, vsetulinko vysvetluje, co robi, preco to je tak, nemusis sa ho ani pytat. a je dost opatrny, takze si da radsej laboratorne a ultrazvukovo overit.

laraa

mozem sa ta opytat na toho cincara, ze je to zac? lebo pytala som sa spoluziacok na ich gynekologov a dnes mi jedna odporucila cincara, ze je dobry a ze jej robi vysetrenia pod. a ked vravis, ze tamti uz nemaju volne miesta, tak neviem... :-(. ale co viem urcite, ze antikoncepciu uz nacas brat nebudem..

age44

no vsak preto som tipovala. trochu poznam, v starej vojenskej nemocnici su dr.frankovsky a dr. dandar. skus tam, prostredie nie je bohvie co, ale lekari stoja za to. ja mam frankovskeho a som velmi spokojna. len neviem ci este beru nove pacientky, lebo maju ich dost.

laraa

mam ligusa a nie som s nim spokojna. nikdy mi neurobi vysetrenia a posle ma domov s tym, ze to je normalne. a pocula som o nom, ze nie je dobry.