rada by som sa poradila.. uz 3.rok uzivam tieto tabletky a na internete som sa stretla s nievelmi dobrymi ohlasmi. bojim sa, ze ci uz nie je neskoro a neposkodilo mi maternicu alebo nieco take. velmi sa bojim :-(. poradte mi ako dalej. nemam velmi dobreho gynekologa, tabletky mi dal bez vysetreni. chcem ho zmenit, tak ak by niekto poznal nejakeho dobreho gynekologa v Presove, tak mi napiste. dakujem. budem vam vdacna :-(.
antikoncepcia novynette
mam tiez tieto tabletky, nie som s nimi spokojna,, cyklus mi uplne blbne, nemam chut na sex , mam celkovo z nich zly pocit
Nemusíš sa ničoho báť...maternicu ti určite nepoškodili...Novynette sa davaju väčšinou bez predpisu, lebo nie su také "komplikované" . Dosť žien sa na to sťažuje, že ich z toho bolela hlava a tak. Ja som bola z nich nervozna, nemala som chuť na sex a behom 2 rokov som pribrala 10 kilo. Ale inak nič. To su len vedlajšie učinky. Zmen gynekologa, zmen tabletky a bude vše ok. Ja mam teraz Yasminelle a som s nimi nadmieru spokojna. Ale to je individualne, každá sme iná a každej sadne niečo iné. Ale neboj, určite ti nijak neuškodili.
cincar je velmi zlaty, vsetulinko vysvetluje, co robi, preco to je tak, nemusis sa ho ani pytat. a je dost opatrny, takze si da radsej laboratorne a ultrazvukovo overit.
mozem sa ta opytat na toho cincara, ze je to zac? lebo pytala som sa spoluziacok na ich gynekologov a dnes mi jedna odporucila cincara, ze je dobry a ze jej robi vysetrenia pod. a ked vravis, ze tamti uz nemaju volne miesta, tak neviem... :-(. ale co viem urcite, ze antikoncepciu uz nacas brat nebudem..
no vsak preto som tipovala. trochu poznam, v starej vojenskej nemocnici su dr.frankovsky a dr. dandar. skus tam, prostredie nie je bohvie co, ale lekari stoja za to. ja mam frankovskeho a som velmi spokojna. len neviem ci este beru nove pacientky, lebo maju ich dost.
mam ligusa a nie som s nim spokojna. nikdy mi neurobi vysetrenia a posle ma domov s tym, ze to je normalne. a pocula som o nom, ze nie je dobry.
alebo ligusa? poradim ti, len napis.
a akeho mas teraz? cincara?
prosiiim :-(((