Ahojte mate niekto skusenost s laparoskopiou?Uz rok a pol sa s manzelom snazim eotehotniet a tak ma lekar poslal do Bratislavy Gyn-Fiv gynekologia a asistovana reprodukcia.tam mi lekarka povedala ze to bude jedno z vysetreni a budu mi to robit v celkovej anestezii.Ak mate niekto skusenost alebo info tak mi prosim napiste.Dakujem
LAPAROSKOPIA
Ahojte dievčatá aj ja som bola minulý rok v decembri na laparoskopii a môžem povedať, že to nič hrozne nebolo. Nemáte sa čoho báť, horší može byť už len výsledok z laparoskopie.U mňa nebol vôbec pozitívny, pretože mám obojstrannú nepriechodnosť a to mám len 21 rokov. Ja som si poležala v nemocnici mesiac, pretože som bola na hormónoch, a to som sa tam mala zdržať iba 3 DNI. Držím Vám palce a prajem Vám, aby ten Váš výsledok bol pozitívnejší.
mne robili presne kvoli tomu istemu problemu.neboj je to v pohode.skontroluju ci mas vsetko v poriadku
Laparoskopiu mi robili pre podozrenie na endometriozu,neda sa inac diagnostikovat,len laparoskopicky.Potvrdilo sa to,mala som endometriozu III.stadia.Teraz nasleduje doplnujuca liecba hormonalnymi injekciami na pol roka...aby zabranila dalsiemu vyskytu,pretoze ked sa opat vrati,je problem otehotniet.Okrem toho mi este zistili chronicky zapal slepeho creva,takze popri endometrioze mi vyberali aj slepak:-)
Kedy ta caka laparoskopia Ajka?
Teraz je dole