Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Neustale grganie

Príspevok v téme: Neustale grganie
soft

Ahojte, posledne 4 tyzdne ma trapi neustale grganie. Nie je to take normalne nechutne ako to robia chlapi ale proste stale sa mi uvolnuje mnozstvo vzduchu, nema to ziadny pach alebo tak, len to stale vychadza hore. Ak sa to snazim kontrolovat a ten vzduch zadrziavam, mam strasne tazky zaludok, ako keby som zjednla aspon 4 poriadne porcie reznov.
Prosim vas, viete mi niekto poradit ako sa toho zbavim a cim to vlastne je????

sii

momentalne neuzivam ziadne ale asi tak pred 5-6 tyzdnami som mala zapal mocovych ciest a vtedy sa to zacalo, brala som nejake antibiotika ale len asi 3-4 dni

sii

ja to asi necham tak aby to nebolo este horsie.
Uz mam dost tabletiek a sirupov a neviem co vsetko mozne za posledny rok som si toho dost uzila. lekara nechcem vidiet ani na obrazku.

Dam si tepli cajik, a prestanem pit kavu a jest sladkosti a obmedzim jedlo snad to potom prejde aj samo

ethel

sii...dá sa to liečiť! odporúčam gastroenterológa,ale možno by ti aj strieborná voda pomohla..neviem,to som neskúšala...ja odporúčam len to,čo pomáha mne-minerálka Fatra,helicid,espumisan....aj keď pravda je taká,že mne je už tak dobre,že by som musela pojesť všetko možné mastné a ťažké aby mi bolo zle-vtedy si dám helicid,alebo ganaton(na motilitu žalúdka)...a potom zase dlho nič...

ethel

RNG...mne tiež"liečia" reflux a nemám z toho depresie,ani netrpím podvíživou,práve naopak-konečne som pribrala!A prestalo ma nafukovať a konečne môžem papať všetko čo som predtým nemohla.....takže som jasný príklad...prežívam to...a je mi dobre...

RNG

Daj si par krat glg striebornej vody pre istotu, keby si bola dostala nejaku zaludocnu infekciu, to by to malo vytlct.
Reflux "liecia" znizenim kyselin v zaludku, cim sa este zvysi nafukovanie a naviac poskodi travenie a vedie k podvyzive a dlhodobo napr k osteoporoze.
Tiez k depresiam(neurotransmitery sa vytvaraju z potravy a pri nedostatku potrebnych materialov sa to moze aj tak prejavit) alebo znizenej imunite a zhorsenej regeneracii.
A moze sa ti to stat pri poruseni traviaceho procesu aj v Tvojom veku.

ethel

podla mňa ťa škriabe z kyseliny žalúdočnej-grganie..pena..to ti vystrekuje do pažeráka a spôsobuje to škriabanie.Zašla by som na tvojom mieste na gastroenterolog.vyš.Pravdepodobne máš aj reflux