Boľavé prsia

Príspevok v téme: Boľavé prsia
lil

prosim poradte mi,z coho ma mozu boliet prsia.Je to uz asi mesiac.Najprv ma boleli aj tie kosti pod prsami,teraz je to uz lepsie,lebo uz ma trapia len citlive bradavky.Moze to byt z toho,ze mi este rastu?Mam 17 rokov a priznak tehotenstva by to u mna nemal byt,lebo menstruaciu som po sexe mala a mali sme kondom.

dana5

bolestivé prsia pred menštruáciou trápia aj mňa. Keď som brala HAK, bolo to neznesiteľné. Teraz sa mi to stáva tiež. našla som niekde info, že znížiť tieto príznaky predmenštr. syndrómu pomáha obmedzenie príjemu živočíšnych tukov a 2x denne užívať olej z pupalky dvojročnej - doba užívania aspoň 6 týždňov. Či to zaberá neviem,skúšam to len pár dní, o týždeň čakám m. a cítim sa tak mizerne ako dávno nie. Prsia ma bolia pri každom pohybe.
Ak má niekto i iné recepty, ako si uľahčiť život pred menštruáciuo, ozvite sa.

hamillka

Ked som zacala brat antikoncepciu, tak vtedy ma boleli asi kazdy den .. teraz je to uz lepsie .. ale pred menstruaciou ma stale bolia .. hm,keby to bolo tym, ze rastuu:)))

Lillianne

No to je v poriadku,ibaze ja neuzivam HAK.A aj mna bolia pred MS,aj teraz ju mam mat.Ale bolesti takmer mesiac v kuse?Ono to nie je ani tak bolest,ale hrozne citlive bradavky.

blanche

mňa boleli prsia tiež neznesiteľne dlho, a nakoniec vysvitlo, že to bolo z horm. tabletiek, prešla som na nízkohorm. ani tak bolesť nezmizla, bola som na sone pŕs, až potom mi dr. povedala, že nemôžem užívať HA. verte mi, ako som tabletky vynechala, bolesť zmizla..no musela som začať s kondómami..teda museli sme začať

charlotte

mna zvyknu neznesitelne boliet prsia pred menstruaciou. niekedy zas nebolia vobec. pocula som, ze pouzitie antiperspirantu okamzite po oholeni podpazusia moze sposobit zapal mliecnej zlazy.