ja ani neviem co mi je v poslednej dobe mi vsetkovadi aj zivot hoci ho mam asi velmi dobri dobre znamky v skole,rodicia mi daju vsetko co potrebujem,fain kamarati, mam aj babu hoci to nase chodenie je take hmmm.Tak ja neviem co by som mohol chciet uz ma nic nepotesi ani dobra znamka ani nejaky darcek ktory som velmi chcel uplne nic niekedy mam take myslienky ze ake by to bolo zabit sa ale nechystam sa to zatial urobit cim to je ze som taky? budem mat asi o 4 mesiace 16 a teras som zaca chodit na strednu poradte co mam robit
sibe mi
vies v zivote mladeho cloveka sa obcas tsava,ze ked nastavaju zmeny ako napr. prechod na strednu,tak zacne z depresia,niekedy aj bez zjavneho dovodu a to je tvoj pripad....som si takmer uplne ista,ze je to klasicka pubertalna depresia,zajdi k doktorovi,psychiatrovi priamo-on ti totiz rovno aj predpise lieky-myslim,ze stacia slabe u teba a nebude to nastalo neboj sa;)a nepotrebujes ani odporucanie od lekara...ale ak to trva viac ako 3 tyzne vtedy zajdi k doktorovi,ked menej tak ide o hormonalne vykyvy,vtedy to jednoducho prejde;)bude to ok,neboj,vela tinedzerov to zaziva;)
tym vsetko nemyslim ze uplne vsetko ale tak ako to co potrebujem ked si potrebujem nieco kupit tak mi rodicia nedaju hned 5000sk a bez ale tak normalne veci sem tam nieco znackove proste zmierou a vazim si to....a ani neivem ci sa nieco stalo stou mojou babou som za posledne 3 tyzdne bol asi len 1 krat ale myslim si ze tym to nebude az tak velmi mi nechyba
Mam tiez ten pocit ako sjella. Mas uplne vsetko a nevies si to vazit.
a stalo sa nieco v poslednej dobe v tvojom zivote co malo na teba velky dopad? mozno si to ani neuvedomujes. porozmyslaj. ak to bude dlhsie trvat, vyzera to na zacinajucu depresiu, a ak to pochopis, tk v zaciatkoch sa ti to podari velmi dobre zvladnut a dostat sa do normalu. mozno to mas zo zmeny-skoly a s tym suvisiacimi vecami. hadam to prejde, ak nie, navstiv dobreho-zatial psychologa, psychoanalytika. vsade v meste su pedagogicko-psychologicke poradne...