Cim su sposobene cervene zilky na bielku oka?

janček

mám hrubšie a dosť viditeľné žilky v bielku v oku.ráno som sa zobudila a vidím poriadne červené oko, tie žilky sa rozšírili a včera ma bolela hlava. Keď pozerám na bielu stenu tak mi plávajú pred očami také žmáry, akoby sa mi niečo zlievalo po očiach, akoby som nemala čistý zrak. Na čítanie používam iba 0,5 okuliare z drogérie.Zeleniny sa snažím jesť čo najviac a nemám nadváhu asi 2 kg. Kto mi dobre poradí.

RNG

Viac antioxidantov(zeleniny, doplnky) znamena pruznejsie steny ziliek.

Zilky praskaju v ociach(krvave oci), na nohach(pavucinky) a na srdci a mozgu= infarkty a mozgove porazky....

katka5

Aj mne sa to už raz stalo.Z ničoho nič mi praskla cievka v oku,ale samé sa mi to stratiulo,takže som nešla k doktorke.

ada25

Mohol by to byť vysoký očný tlak. Zmeajú ti ho bezbolestne po kvapnutí kvapiek na znecitlivenie. Určite ti pozrú aj očné pozadie. Nakvapkajú ti kvapkx, abx sa ti rozšírili zreničky a potom ti pozrú to pozadie či je v poriadku sietnica, či tam nie je nejaké krvácanie. Ak ti to nezmizne za deň radšej by som k tomu očnému šla. Nešúchal(a) si si náhodou oko nejak silnejšie? Najpravdepodobnejšie tam praskla nejaká cievka.