alergia na kondom,poradte prosim

alergiaaa na latexx

ahojte chcela by som sa spytat mala som pred tromi dnami pohlavny styk s priatelom a ked som ho robila ustami a mali sme sex cez kondom lenze po nasom sexe sa mu zjavili cervene flaky mohol mat alergiu na latex alebo mohol chytit nieco cez moje usta? odpiste volakto dajte vediet

budy

hehe...no ja som sa to pytala na mojeho priatela :) ale to s tymi gumenymi vecami je dobry napad,opytam sa ho ci ho aj ine gumy trapia :)...teda on to nazyva ze ma alergiu na kondomy,vravel ze v minulosti sa uz aj vyhadzal ale to ja neviem lebo vtedy som s nim este nebola.je to take blbe lebo on nemoze kondomy,ja nechcem antiku...tak uz nam ostava len abstinovat alebo drobceka urobit :D.musim este skusit nejaku chemicku antiku,ale to zas on nechce aby som si do seba davala daku chemiu...no musim ho presvedcit :) dakujem za odpoved

latexalergia

mam alergiu na latex uz dlhe roky ... a stale sa to prejavovalo vyrazkami. Ak mas naozaj alergiu na kondom, tak potom mas alergiu aj na balony, gumene rukavice, vlastne na vsetko co je vyrobene z gumy - hlavna zlozka gumy je latex ... je to velmi neprijemna alergia, ktora sa casom len zhorsuje ... tak dufam, ze nemas to. Ale ak mas nejake otazky, tak sa kludne pytaj, rada odpoviem :-)

latexalergia

ahoj budy!
tiez mam alergiu na latex, a dost silnu, takze moj priatel kondomy musi pouzivat nelatexove. U mna sa to prejavu tak, ze mi v priebehu pol hodinu vybehnu po celom tele vyrazky, ktore strasne svrbia, potom ma zacne boliet hlava ... zaberaju na to vsak velmi ucinne antihestamina, ako Benecol ... ktory zabera hned a vydrzi to aj 12 hodin.
Ja mam alergiu na latex diagnostikovanu lekarom, takze odporucam aby si zasiel za lekarkou.
Alebo si kup nelatexovy kondom, predavaju ich v skoro vsetkych lekarniach ... a vyskusaj to s nelatexovym, ak Ti penis "padne" opat, znamena to, ze problem je niekde inde ... ale ak Ti tentokrat "nepadne", tak mozno to bude alergiou ... ale v kazdom pripade chod k lekarke ... vela stastia :-)