Mama sa lieci na alkolizmus a berie asi mesiac a pol tabletky. Ale odvtedy ma aj problemy s hnackami. Hovori, ze jej to cely den v bruchu zblnka a ide aj trikrat do dna. Vyskusala uz kopu drahych doplnkov proti hnacke , ale prejde to len na urcitu dobu a ked to doberie opät to zacne. Je to ocividne z tych liekov, ale tie brat musi, a nejaky nahradny liek na to neexistuje. Co by si nam poradil? Vopred velmi pekne dakujem.
RNG-prosim ta o radu
Bentonity, absorbcne prostriedky(carbrontox, citrocarbon), ktore by asporbovali tie pre telo jedovate latky(alebo miernejsie "drazdidla") ale tu sme zase pri tom, ked sa absorbuju a vynesu z tela a nedrazdia, aky je potom dovod vobec na ich branie?
Snad zahustenie pektinom a psyliom, ale aj tie absorbuju...
RNG, takze to zase ja. Mama tie tabletky vysadit nechce, lebo im veri. Ci jej fakt pomahaju, je druha vec, ked nie inac, tak psychicky jej urcite pomahaju. Problemy su len ta casta a riedka stolica. Nie je na to nieco? Prosim...
Mali by ste si cenit ze vam vobec RNG odpise. uz len ta ochota sa ceni!!!!!!!
Mne RNG toho poradil tolko, ze ani neviem ako by som mu to odplatil.
RNG, DAKUJEM VAM ZA RADY KTORE MI NEUSTALE DAVATE.
damian no to viem,ze je to neuroleptikum=pri mojej diagnoze je to pomocna liecba...ad je len asentra.neuroleptika sa casom u mna uplne vylucia a ostane len asentra tj ad...
agina-ja som uplne spokojna s tymito liekmi,davky vraj nemam az take velke a tieto lieky su dost slabe.a samozrejme popritom sa snaizm zdravo zit,vlastne fungujem uplne ako normalny cloveka preto ich postupne chcem vysadit,alebo aspon zredukovat an zakladnu davku 50 mg,pretoze raz som to uz zazila a videla som,ze to ide...a najma sa snazim odstranit azmiertis sa s vecami,ktore su pravdepodobne spustacom mojho stavu,
mamusa moz sef uzival antidepresiva a vobec mu to nepomohlo, dokonca to bolo este horsie, ako predtym. Bol riadne precitlively, vztahovacny, mal vykyvy nalad, byvalo mu casto zle a nemohol spavat.Jo a vobec ho nebavil zivot.Odkedy s tym sekol a chodi pravidelne hravat squash, tak je z neho uplne iny clovek.Ma vela phybu, doplnil vitaminy co mi poradil RNG a pije vela vody.Ako malo stacilo.Citi sa uz uplne inac
no ja uzivam asentru 100 mg rano a trikrat denne tabletku sulpiridu.a diagnoza-depresia.preco sa pytas?