Zvysená teplota

zanocka72

Daj si urobiť rozbor krvi ,či nemáš nejaký zápal/chronický/,napr v mandliach,alebo často to môže byť aj zo zubov.a nemusia ani bolieť.Zvýšená teplota býva aj v čase ovulácie asi 2-5 dní v strede cyklu.

Tany

Ja som mala tiez jednu dobu zvysenu teplotu- robili vselijake mozne vysetrenia, a nakoniec som si toho prestala vsimat, zaujimala som sa o ine veci, prestala som sa sledovat auz si ani teplotu nemeriam, len ked je to nutne. Takze asi tolko. Vies, dost velky vplyv ma na to aj psychika...papa

shark

Tak tento problém mám už roky a nikto si s tým nevie poradiť. Absolvoval som neskutočné množstvo testov, odberov krvi, dokonca som ležal s vážnym problémom 4 týždne v nemocnici, ale nikto nie je z toho múdry...

broňa

ano, može to byť chronicky zapal, ale kamaratka mala to iste, zvyšenu teplotu hlavne večer,všetky testy OK. nakoniec jej povedali,že to bude psychika.Asi to tak bude, pretože máva depresie.Ak je u teba psych.OK,bude to lzapal.Daj si zistiť imunitu. Jasom mala slabú dokonca moja imunita nereagovala a mávala som poobede okolo piatej teplotu zvýšenú (od 37,2 - 37,5)
teraz som imunitu preliečila a som OK, teploty nemám.(zisti napr.či nemáš choré dutiny u krčného...nech ti porobia špecialisti testy,aby si zistila kde ten zápal môžeš mať)