ako to prezit???

Príspevok v téme: ako to prezit???
ivuška

ahojte ako ste to prezivali ked sa surodenci odstahovali???ja som najmladsia mam 18, brat ma 27 je zenaty a sestra ta ma 25 a chysta sa tiez prec.....po 5rokoch nechala chlapca a v kupeloch si nasla terazsieho s ktorym chodi pol roka a uz je aj tehotna....tak bude svadba......vobec sa tomu netesim lebo ako s nim zacala chodit sa velmi zmenila stale len spolu telefonuju a s nami prestala komunikovat.....uz to neni ako predtym.......citim ze ma nepovazuje za sestru uz mi to aj davnejsie povedala.........prosim vas poradte ako ste to prezili....ten odchod a samotu
dakujem.........

saibod79

Ahoj Ivuška,neboj, bude to určite dobré. A možno ešte lepšie, ako keď si mala sestru na blízku. Neviem, ako so sestrou vychádzaš, ale ja som si so sestrou nikdy veľmi nerozumela, vždy sme sa hádali, sem-tam pobili... Stačilo, že som sa odsťahovala o 100km ďalej,a teraz sme si také vzácne, že sa jedna druhej vrháme do náručia, keď sa konečne stretneme.A môj syn v nej má najlepšiu tetušku na svete.Hlavu hore.

fraisee

ked sa surodenci odstahuju, neznamena to ze zomreli. a casom si zvyknes, nie je to az take zle. ja som sa tiez tesila ked sa odstahovali, teraz mozem behat do londyna na navsevy k surodencom a vobec, je to lepsie. a v svagrinej tiez nevidim nepriatela ale novu kamaratku a okrem ineho, mas aj vlastnych kamaratov a kamaratky.

gabča

Ja som mala tiež 18, keď mi odišla sestra lebo sa vydala a mala dieťa. Vôbec mi to nevadilo aj keď mi občas chýbala. Tešila som sa, že mám konečne sama izbu a v jej manželovi som našla dobrého kamaráta, skoro ako brata. Cez víkendy som chodila k nej, alebo ona aj so synom k nám, veľmi som sa z toho tešila a synovca som si užívala. Teraz je z neho už vysokoškolák a je to stále môj obľúbenec aj keď mám už vlastné deti a viacej synovcov a neterí.

ivuška

to som nemyslela ze v jednom dome.....ale to je ine ked ti odide brat potom ten zivot je iny......a s tou sestrou sa trapia hlavne rodicia ich to velmi trapi.....lebo na nej si zakladali

poliewoocka

Sestra preziva zlozite obdobie-5 rocny vztah sa skoncil,nova laska,dieta...boji sa,aj ked si to nechce priznat.Ostatni maju vlastny zivot,caka to aj teba.Nebodaj si si myslela,ze zostanete vsetci v jednom dome?Kazdy chce vlastny zivot...no tymto sa vase vztahy nekoncia.Neboj sa a uzivaj si sladkych 18:D

ivuška

prosim vas poradte mi ako ste prezili odchod surodencov.....lebo ja si to neviem predstavit ......prosim napiiste