Ahojte.prosim poradte mi.Uz niekolko rokov mam hrcky v slabinach na obidvoch nohach,chcem sa opytat,ci ma niekto s tym skusenosti,ci si to dal vybrat,ci postupil nejaku operaciu,ako dlho sa z nej zotavoval,ci to bolelo a ci je to vobec nutne vyberat.A moze ist aj o zhubny nador?prosim vas napiste .dakujem
hrcky v slabinach
Krasotinka a preco neupozornis administratora ty?hm?
pozor na aloe! na kazdej teme ponuka svoje produkty. treba upozornit administratora, to je proti pravidlam, nechutna reklama.
Môj manžel si tiež nahmatal uzlinu,ale ke%dže nám doma nechýbajú prírodné produkty výživy, bral Bee propolis v tabl. a Lycium plus.Už to nemá.Bližšie:duratnakatka@zoznam.sk
Ja mam uz 4 roky zvacsenu uzlinu na pravej slabine. na prvy den menzes boli, potom este boli take dva tyzdne a zase pokoj. Treba sa obavat?
ahoj,
i ja mam v oblasti slabin (na lavej strane)akusi zdurenu uzlinu - tak mi povedala lekarka ked som sa jej pytala co to je a ci je to nebezpecne. Dolezite je aby sa nezväcsovala, takze treba si to kontrolovat. No priznam sa, ze co sa nejakych hrciek a takychto uzlin tyka ja to radsej neprehmatavam a necham to vzdy na lekarku ked k nej idem. Je mi to neprijemne. Pytala som sa na to i maserky-kamaratky a vravela ze to nie je nebezpecne a tiez mi potvrdila to, ze to treba sledovat aby sa to nahodou nemenilo. Takze len tolko Ti mozem poradit z mojich skusenosti. Maj sa.