Nechut na sex

jovan

mal som tiež problém s erekciou,ale vyriešil so ho, ked som začal užívat erefit forte,je to bežne v lakarnach a stoji to len 6,60 euro...

martin665

Dakujem vsetkym za rady. Uz sa to zlepsilo sice nie uplne ale fungujem s patnerkou na 70% myslim ja, ona ide na 100% :).....Bolo to nieco vo mne a uz to somna opadava to je hlavne...pouzil som aj cialis a akurat ma bolela hlava jak kona :(....este raz vsetkym dakujem.

slusny muz

AHoj! Podrobne som si precital vsetky prispevky ohladom Tvojho problemu. Je to dost zaujimave a po pravde som o tom este nepocul. Podla mna ide jednoznacne o psychicku zlyhavanie. Mozno by si mal skusit zajst za psychologom. Lebo ked si sam tak vsetko funguje a akonahle je tam uz partnerka, tak to nefunguje. Mozno ani nevies, ze si prekonal nejaku traumu, mozno z rozchodu.....
Ale podla mna brat v tvojom pripade lieky je blbost, to neriesi podstatu tvojho problemu.Pomoze psycholog, alebo nejake sedenie...drzim palce.

lori

Nemal si nahodou pocit ze je to rychle,ze ste sli na to zhurta, vies nie kazdemu chlapovi sa paci,ked zena..da..,proste potrebuje mat pocit, ze si to dobil,i ked na druhej strane nevidim problem i na prvom rande ,tak sa vlasne zacal aj moj 10 rocny vztah a musim povedat ze sme stasny a ja mam pocit ,ze mam toho najlepsieho chlapa i ked problemy mame ako kazdy i chyby, ale snazime sa ich riesit.A sex sa nam nestal nudnym ani po tolkych rokoch.A inac dik za komplimenty.

martin665

lori - mam v hlavine dobry bordel...mna vzdy vzrusovali baby ktore som musel dobijat a potom to uz islo samo.... a tuto som mohol mat hned s tou prvou som mal problem a to ma lakalo :))) mozno je to aj tym...ale v kazdom pripade ju lubim a chcem byt s nou...preto sa to snazim riesit...lori si cool babena

lori

Nie nie som sexuolog a ani psycholog i ked je pravda,ze som psychologiu chcela studovat i to je pravda, ze som sa tym zaoberala dost podrobne,Ako si prezil rozchod...pocity nie to co potlacas,co potlacas strach,stach aby to nedopadlo tak isto ako s tou prvou, vrati sa a vy sa rozidete,nie je to, to?A aj ja mam chyby, ale som rada,ze vplyvam na teba tymto sposobom.

martin665

lori- Jej reakcia ze nevadi to sa spravi a robili sme si srandu ze som jak stary dedko nejaky :)))...Predtym co som mal vztah tak bola to pohodka potom prisla zo zahranicia domov a povedali sme si ze to nema cenu lebo chcela ist ece na rok von....chcel som sa s nou vyspat ale uz nechcela len sme sa maznali...a to bolo asi tak vsetko potom odisla prec...lori neni si ty nejaky sexuolog ? :)

lori

pises o svojej reakcii nie jej ch cem ju vediet, pretoze to moze suvisiet aj s tym co bude,a to ze sa ta na to stale teraz vypytuje nie je v poriadku mal by si ju poprosit aby s tym prestala ,pretoze ti to nepomoze iba ta to bude drzat v strese, a aky si mal vztah pred touto,preco ste sa rozisli,nevyzvedam, ale vsetko to moze mat korene aj tam.Napis mi o tom nieco.

martin665

lori - ona tiez nie je z race sme blizko TT. Jej reakcia vyhovoril som sa ze som unaveny :) ale pravda bola uplne inde :) ale teraz ked je prec sa ma stale pyta ci uz mam kamarata v pohode :...ja si myslim ze budem v pohodke...ked nie tak slahnem si ten Cyalis ci ako sa to vola za 1300sk musim fungovat stale :))))) mam inak doma tu Kamagru ci co to je obdoba viagry tiez docela gut :) ale to si nedam.