uz niekolko mesiacov trpim tlakom a opuchanim v krku a zvacsovanim uzliny na pravej strane..deje sa to len po najedeni..obcas sa to ukludni na par dni a potom sa to znova vracia. cim viac zjem tym su tlaky silnejsie a uzlina pod sankou od tlaku zacne pobolievat. brucho mam nafuknute a v hrudi citim velky tlak,akoby mi netravilo a v ociach pocitujem mierne stipanie(aj okolo nich). pride na mna velka unava,nic nevladzem a potom 2 dni citim akoby som mala zapalene hrdlo,obcas mam hlas akoby som bola zachripnuta. s cim to moze mat suvis? ktorym smerom mam zacat vysetrenia..co to moze provokovat. bolestami zaludka netrpim,mozem pomixovat cokolvek,nikdy mi nieje zle. stitnu zlazu mam ok. krvne testy v poriadku.prosim porad mi...dakujem
RNG prosim o radu !!
Pena v zxaludku a krku je z kvasenia v zaludku. To moze nastat len pri nizkej koncentracii kyselin v zaludku, inac normalne zaludocne kyselinu zastavia akekolvek kvasne procesy a znicia skoro vsetky bakterie. To je nasa prirodzena bariera proti prieniku bakterii do tela cez usta.
Oedporucam Betain HCl alebo Pepsin HCl s kazdym jedlom.
Ak mate premnozene kvasne bakterie, par krat nieco antimikrobialne(GSE, oreganovy olej, koloidna strieborna voda) by podstatne znizili ich pocet
Ja popuzivam pri nafuknuti a krcoch v zaludku koloidnu striebornu vodu, ucinok je skoro okamzity(par minut) a trva 3-4 hodiny.
Ale hypochlorhydria=nedostatok kyselin, kvasenie a pala sa nedaju odstranit inac nez horespomenutymi doplnkami.
Co telo nevytvori v dostatocnom mnozstve alebo nevie ziskat z beznych potravin sa da doplnat z prirodnych zdrojov-potravinovych doplnkov.
..poradte niekto..pls
tá pena,nafúknuté brucho,zlá chuť v ústach ano,ale tie uzliny...
diky ethel ..no budem s tym musiet nieco robit.. myslis ze od zaludka by mohli byt taketo problemy ako mam ja?
..nie som síce RNG ale dala by som si vyšetriť žalúdok...
..este som zabudla napisat ze ak to zacne,pocitujem akoby som mala teplotu,mam cudny pocit v ustach (ako pri chorobe-prechladnutie,chripka) a hlavne pri rozpravani v nich mam uplne sucho..sa mi tvori az akokeby taka pena.