KTO SA LIECIL AKNENORMINOM ALEBO ROACUTANOM? AKO PREBIEHALA LIECBA..PRVE ZLEPSENIE??? MOZEME VYMENIT AJ FOTKY NA POROVNANIE PLETI... MOJA ADRESA- kejoo1@azet.sk
Aknenormin?
ahojte ja som už po liečbe aknenorminom a z minulého roka mi zostalo od Vichy Capital Soleil mlieko na opaľovanie SPF50+ 300ml (ešte zabalené, cena 14 eur). ak by mal niekto záujem napište na eruuulienka@azet.sk
ahojte mam 30.rokov a pred 2.rokmy sa mi zacali robit akne aspon to kozna tvrdi ze su to akne... predtym som nikdy nemal ziadne problemy s akne ani v puberte som po tvary nemal akne... dnes som zacal brat Aknenormin tak dufam ze mi to pomoze na trvalo a neposkodim si tym nieco ine...
Tak sme sa našli,urcite sa nam to upravi, treba dufať :) , aj ja tebe drzim silno prsty nech uz sme krasne konecne ! :D suche pery mam aj ja, aj krv sa mi spusta, kutiky obcas..ale to je tak vsetko...ako lepši sa to urcite..vidim to ale neni to este nic moc...
:D no no presne :D ja berem 40 mg :D a mám iba suché pery, ale uplne už by som chcela čistu pleť sa to vlečie a vlečie :D ja mam 18 a akne už mam ale 6 rokov a tiež kožna že to nemam take hrozne ale podla mna hej uplne flaky mam po tvári a už to neznesiem :D tiež sa nemožem na syeba kuknuť ani ked som odmalovana :) :D tak uvidíme jak dopadneme a dúfam že za mesiac-dva budeme mať čistu pleť :) držím ti palce :)
a este IVUS... vraj hej do konca Jula..podla nej to nemam vobec take zle.. ale iba podla nej ja sa na seba nemozem pozerat.. vobec som nikdy nemala take problemy a zrazu..a to uz mam 19.rokov..a ona sa ma opyta ze. VELMI TA TO TRAPI ZE MAS AKNE? no nie... :D netrapi
Dakujem pekne za radu :)).. aaaa IVUS...3O mg..aspon myslim ze sa to tak vravi :D proste rano 20tku a vecer 10tku..aj mne sa robia take bolave..ja dufam ze to je normalny priebeh a ze sa to upravi fakt po mesiaci..lebo sa mi to zda jak cela vecnost uz :(
lackonka
prosím ťa akú dávku berieš? ja už tiež beriem aknenormin skoro 2 týždne a akurát sa mi take hnsuné boláky začali robiť ... ako si na tom ty? budeš to brať iba do konca juna? mne doktorka povedala že do septembra :D
to uz neviem ci hned po ukonceni liecby mozes ist na slnko. opytaj sa nato lekarky ked tam pojdes
a to aj v tom pripade ze skoncim liecbu niekedy koncom JUNA? ze proste leto budem mat rped sebou ale uz nebudem brat tapletky..tak aj tak?
inac budes mat pigmentove skvrny ktorych sa uz nikdy nezbavis