Ako by ste reagovali,keby ste zacali chodit s 20 rocnym chalanom a po case by vam povedal že je panic ? Sice som teraz sam,ale ked budem mať náhodou v buducnosti priateľku ci sa jej mam s tym priznať?
Otázka pre baby
no takze sorry to ze bez lasky to nejde napisal filip trochu som sa zmylila tak sa opravujem
kedze sama som panna chcela by som to prvykrat tiez s panicom takze ja osobne by som reagovala velmi pozitvine.a myslim ze ked mas 20 nie je to az take strasne.mam kamaratov ktori su v tvojom veku a este nemaju po o tom.a ako vravis bez lasky to nejde
Aj ja som panic a mám 23 rokov :( Strašne by som chcel babu no bez lásky len tak si zasexovať ma to moc neťahá. Chcel by som aby to bolo krásne milovanie a nie iba sex no žiadna babu na dohľade. :( Ach... všetky čo sa mi páčia sú zadané... :( Asi budem ešte veľmi dlho panic a už ma to nebaví a som z toho smutný... Ťažko sa balí babu keď som žiadnej ešte ani bozk na pusu nedal... :(
mne osobne by to vadilo od skusenejsieho viem co cakat,asi
je vela chalanov co je starsich od teba a tiez su panici a nehambia sa za to..tak nestresuj...a podla okolnosti ako sa vsetko bude vyvijat zistis, ci je vhodna chvila jej to povedat..alebo si skoc do bordelu a potom uz nebudes musiet hovorit ze si panic..ale niektorym babam sa paci ked natrafia na chalana panica v takom veku, bo vacsina su total kurevnici...takze radsej nechod do bordelu a bud rad, ze si jeden z mala co su este nevyskusany..:)
ja si tez myslim ze by si to mali baby vazit , ale zo skusenosti viem ze aj sa toho boja, zverit sa do ruk neskuseneho...ked nejsu sproste,nemalo by to prekazat si myslim...
Chalani a baby, raz a navzdy si zapamatajte ze panictvo a panenstvo nie je nic za co by ste sa mali hanbit ale prave naopak.Nie je nic krajsie ako ucit sa to s niekym koho milujes a on miluje teba.
normálne jej to povec a ona to určite pochopí...bude síce isto v šoku, ale, ak ťa má rada, tak to bude pre nu veľmi príjemné zistenie, že je jediná v tvojom živote a bude si ťa o to viac vážiť...a nad bordelom sa ani nezamýšľaj, to sa fakt radšej sám sprav,bo potom by si to mohol lutovať...