mám jeden veľký problém...v lete sa mi na zadku spravili škaredé vyrážky a rozniesli sa po celom zadku...teraz sú už preč, ale zostali mi po nich hnedé fľaky....prosím, čo mám robiť aby zmizli??už v živote nepôjdem na kúpalisko?je to hrozný pocit...ale ďakujem za každý príspevok...
Stopy po vyrážkach
Ja mam ten isti problém na tvári vyrážky už nemám ale hnede fľaky
ja viem poradit skvely chemicky piling na domace pouzitie, bola sa mikrodermalna abrazia, je z Mary Kay, ak chcete, napiste, poviem viac, pripadne mozete u mna vyskusat ak ste z BA a okolia. marcela.adamikova@yahoo.com
Hnede flaky pomoze vyblednut stava z listkov aloe vera, a takisto je velmi dobry celkove na pokozku a plet odvar z cistca, salvie lekarskej a vrbovky malolistej, to lieci aj jazvy.
pracujem s výrbkami FLP už pity rok máme výborný gel z 85% tného aloe na vyhladzovanie jaziev aj po operaciach a široku škalu vynikajuclch vyrobkov môj e-mail kontakt aloealka@gmail.com
neviem, ci je to riesenie aj ore vas, ale kamoska chodi a chemicky peeling pleti- ma jazvicky po akne na tvari a vraj jej to pomaha, zbrusenie koze asi 4x na jar a vraj sa to zlepsilo. ale v kazdom pripade sa radsej poradte s lekarom baby
no...ja mam takyto problem ale ja to mam na ramnach...-( pls radte zeny...