neznasam moje telo,..:(
neznasam sa
ja som u nas v praci najkrajsia, z par stoviek zien, aspon tak hovoria, a co z toho, aj tak nie som stastna. niekedy je dobry vyzor na skodu, chlapi sa boja a nikto mi nie je dost dobry, nakoniec zostanem sama..
Cwrbka, pekne si to napisala :))
baby, minule som dosla na to, ze vazne nezalezi, ako vyzerame. ked si vezmete, ze s peknym chalanom chodi vyslovene skarede dievca a naopak, pomyslite si, ze "co on/a na nom/jej vidi?" VNUTRO!!!! mam velky nos a deti ma uz v skolke volali nosata- a pritom nemam nos ako baba jaga, ale nie je najmensi..ako decko som trpela, plakala mame, chcela umriet a ako 10rocna som mala zivotny sen- ist po 18tke na plastiku. dokonca aj moj ex mi raz povedal- ty mas nos ako bolek polivka(mileee). v 15tich som prestala jest., lebo kazda baba, ktora nemala pri vyske 170 cm najviac 50 kil, bola tucna buchta. boze, aka som bola hlupa!!! dnes mam 20, stale rovnaky nos, celulitidu, 63 ci kolko kil, obcas vyrazky...ALE MAM PRIATELA, KTORY MA MILUJE A PACIM SA MU TAKA, AKA SOM. jasne, ze ked vidim vychrdnutu bloncku vyhaknutu v najnovsich megadrahych handrach, dokonaly makeup a umele nechty- ako prve si pomylsim, ze aka je pekna..ale potom si uvedomim, ze mozno ma len zakladne vzdelanie, status jej zabezpeci ocinko a nemoze sa blaznit ani divoko tancovat, lebo by sa jej roztiekol make up, nemoze blbnut, lebo by sa jej zlomili nechty.. baby, ak mate depku, kupte si nieco pekne na seba, ci uz nausnice, nieco v drogerii, alebo knizku... sorry, ze som sa tak rozpisala, ja len, ze ma tato tema nenormalne irituje :-) sice sa hram na mudru teraz, ale aj ja sama mam so sebavedomim problemy...(mam ho mrte nizke a aj preto, ze nie som so sebou vyrovnana, som ziarliva..jaj chudatko moje zlato :)) baby STE KRASNE VSETKY
ja som tiež pekná..a nie som dokonalá...nechápem ako sa môže niekto tak podceňovať...ja mám velmi velký nos ale je môj tak je pekný ako ja celá...baby neriešte tolko tú krásu a dokonalosť lebo vás to prevalcuje..
mimina
Nic lepsie a povzbudivejsie si ani nemohla napisat
No poviem ti že ja som okolo seba teda ešte nevidela prejsť jedinú dokonalú babu..vela ich je pekných ale keď otvoria ústa je ti na vracanie,a krásbne obklečené??ja napríklad vôbec nefičím na nejakých módnych výstrelkoch a baby si môžu mysleť aké su IN a ja si pritom myslím:kde tá to vyhrabala??? Ja mám postavu ani štíhlu ani tlstú,občas som aj vyhádzaná,okrem toho mám kŕčové žily a atopický ekzém,tiež celulitídu.Ale mám krásne vlasy,dobrú prácu a rada tancujem,.A mám vela kamošiekˇ.Aj keď frajera nemám,viem že sa chalanom páčim a nemusím byť ani dokonalá.Lebo ja svojim spôsobom a sama pre seba dokonalá som....A tak to má byť...
no veru psychika robi divy...mna znicila moja popalenina na nohe, predtym som fotila a potom ma toto dostalo a to som bola este mladucka...lenze teraz po 10 rokoch si hovorim ze vacsiu kravinu ako sa trapit som urobit nemohla...no tak co mam popaleninu,ktora je mimochodom dnes krasne vyhladena...ale blok ostal, pritom moje okolie ma vnima ako nadhernu mladu zenu a ja to neveim stale prijat...vsetko je o sebaprijati a potom mozeme hovorit o zazraku...jednoducho treba byt osobnost a verit si, krasa aj tak raz pominie ale na osobnosti mozes stavat cely zivot a ver ze kde sa zameras na toto!!!budes aj krasna
Neznaska...
Od LASKY clovek opeknieva.Ako moze Milovat,ked nenavidi sam seba.
MILUJ SA a budu Ta milovat aj ostatni..
Pestuj dusu,bud mila,prijemna,uprimna,srdecna...
A co sa tyka tela-len TY ho dokazes v urcitom smere zmenit.Zacni sportovat,staraj sa o seba.Zajdi za koznou a porad sa s problemom s vlasmi.A mozno Ti prestanu vypadavat-vela chorob je zapricinenych vlastnou psychikou a negativizmom.VELA STASTIA
baby.:(
plllllls uz to zas a na mna ide,,,
cititm sa fakt,,,, ani nechete vediet ako:(
vies,ale mne niejde o to, ja pre dost ludi aj pekna som,lenze ja si tak fakt nepripadam a uz od malicka proste neviem prist na to ako dosiahnut sebavedomie,,,
mam nejaky blok a neviem ho odstranit,ako ono sa to uz trocha zlepsilo,no aj tak,,,necitim sa byt prizaliva.:(