citim sa ako muž:(

Príspevok v téme: citim sa ako muž:(
bezprsaáá

prosim nejaku babenku neviete mi povedať ako čo mám robiť nech mi tie prsia aspon trocha narastu mam dvdsať a stale nič pritom mama aj cela rodina take prsia velke ja už neviem veľmi by som ocenila nejau radu priateľ neznáša silikony povedal keby som si dala tak sa náš vzťah po pár rokoch isto naruší lebo by mu chýbala prirodzenosť aj ked neviem aka:( prosim každu radu si velmi cenim dakujem

flower

ale ved prsia nie su vsetko. myslis, ze chalan sa do teba zalubi podla toho aku mas velkost poprsia? tak to v ziadnom pripade. nejde o to kolkatky mas, aj zeny s mensimi prsiami su velmi sexi. a navyse dobra push-upka ti dokaze urobit taky pekny dekolt. nie vsetky sme boli obdarene velkymi prsiami, kazdy je vynimocny niecim inym. kolko veci mas ty a ostatne baby by po tom tuzili. takze hore hlavu, ved na svete su ovela dolezitejsie veci.

hmmmm

Ahooojkyyyyyyyyy
Pocuj, ja mam tiez 20 a letisko vpredu,,, mam z toho depky najmääccez leto a rozne komplexy ked vidim tie baby,no ked mas chlapa ktory ta zboznuje taku ako si preco sa tym trapit??