ahojte. som posledny rok na strednej skole a po skonceni, by som rada isla robit niekde do zahranicia.Laka ma hlavne SPANIELSKO,len je problem v tom, ci by ma tam zobrali aj ked neviem spanielsky jazyk..myslite si ze staci vediet len po anglicky alebo ta spanielcina je tam nutna?strasne by som tam chcela ist, ale bojim sa ze nebudem moct. chcela by som tam robit normalnu robotu ako nieco v oblasti obchodu, predavacku alebo popripade este casnicku..nic extra..prosim napiste ake mate s tym skusenosti ak ste tam niekto alebo co si myslite. lebo kazdy hovori nieco ine.dakujem vam pekne :)
praca v zahranici
Na sezonne prace v Spanielsku napriklad v hoteloch by ta mohli zobrat aj bez jazyka. Ale Spanieli nevedia anglicky, potrebujes vedeit ich jazyk ak sa chces zamestnat.
Prepana Jana, Ty si ale poriadne naivna,ako sa chces dohovorit so Spanielmi-anglicky?Vsade v zahranici vyzaduju aspon zaklady ovladania ich jazyka,pokial sa jedna o serioznu pracovnu ponuku... ved ked im nerozumies ani nevies,ako lahko Ta mozu zneuzit....uvedom si to . Alebo si predstav,ze by prisla do vasho obchodu pracovat Spanielka,ktora nevie vobec po slovensky, ako by to dopadlo ???CHI.
kosa
no to si jej ale vomi dobre poradila...ubohe
ivka19,
ak by si mala niekoho tam, a okrem angliny nic ineho nepoznas, tak by si mohla ist robit najstarsie remeslo na svete. casom by si sa poducila jazycku a ak by si chcela tak mohla by si aj studovat ist.
no neviem, v nejakej fabrike,
a kde by som mohla robit? aby mi vystacila len anglina? :-(
no s tym vekom je to tazke,nemyslim, ze ju niekto zobere ked je este pod zakonom a ja sama zijem v taliansku a ked chces robit casnicku,alebo v obchode, nemas sancu bez reci..s anglinou si nevystacis
a este jedna otazocka :) na nejaku letnu brigadu do spanielska, talianska by ma mohli zobrat bez toho jazyka? a aj kamosku 17 rocnu? ci musi mat uz 18?