ahojte. som posledny rok na strednej skole a po skonceni, by som rada isla robit niekde do zahranicia.Laka ma hlavne SPANIELSKO,len je problem v tom, ci by ma tam zobrali aj ked neviem spanielsky jazyk..myslite si ze staci vediet len po anglicky alebo ta spanielcina je tam nutna?strasne by som tam chcela ist, ale bojim sa ze nebudem moct. chcela by som tam robit normalnu robotu ako nieco v oblasti obchodu, predavacku alebo popripade este casnicku..nic extra..prosim napiste ake mate s tym skusenosti ak ste tam niekto alebo co si myslite. lebo kazdy hovori nieco ine.dakujem vam pekne :)
praca v zahranici
ako to myslis??a inak kto ti dava tie ponuky na pracu?
ale netreba sa vzdavat...nechala som asi na na 50tich miestach zivotopis a su tu aj take sprostredkovatelske agentury, co ti pomahaju...a pomaly mam aj znamych, co mi tiez neco dohodia a aj dobreho priatela
moja, vela som si uz poplakala, pretoze mam mozno az privelke sebavedomie ale stale som len cudzinka z vychodu
a ako to robis ze stale vstupas vyssie a vyssie? =)
kde som si samozrejme poriadne povymyslala....:)))) ale oplatilo sa..teraz cakam o tri mesiace by ma mali zobrat do kancelarie ako pomocna sekretarka
takze, ja som sa vsde(az na tu kuchynu9 dostala pomocou zivotopisu...
lebo som poculla ze treba do zamestnania ziadost
zlatko, aku ziadost??? do kuchyne som sa dostala cez kamosku, co tam uz robila rok predo mnou....no ucila ma ona a doma som sa ucila po praci a teraz mi uz nerobi problemy dohovorit sa
a dobre zarabas? a ziadost si si ako napisala?
heej? a to si nepotrebovala este vediet jazyk? lebo som pocula, ze do zamestania treba napisat ziadost v ich jazyku a vediet aspon zaklady..