na aku dobu sa oplati vysadit HAK? a vyplati sa to vobec? nenarobim si tym len zbytocne bordel v hormonoch? viem, ze najlepsie by bolo nebrat ju vobec, ale zas, vdaka nej mam pravidelnu menstruaciu a nemam bolesti ktore boli pred tym obcas neznesitelne. ochranu pred tehotenstvom nemienim nechavat len na kondom :) a ako dlho je vhodne ju brat? myslim maximalna dlzka.. ach yo, som zmatena :) pomozte mi :)
vysadit? nevysadit?
aj ja si myslim. ked som bola mlada a hlupa a vsetko mi bolo jedno, tak som tu chemiu brala. ale teraz by som uz urcite nie. aj tak uz dost pykam za hriechy mladosti - striedanie partnerov, nevhodne oblecenie, strasne vysoke opatky.
A pricinou tej udajnej neplodnosti po dlhodobom uzivani je to, ze vajecniky "zleniveju" tym ze neovuluju prirodzene lebo vsetko je riadene umelo, cely menstruacny cyklus...
Mne sa zacali robit krcove zily :-((. Inac vedeli ste ze ak zena neovuluje (pocas uzivania antikoncepcie), v skorom veku dosahuje menopauzu, tj. skor zostarne. Dovodom je ze nevylucuje prirodzeny estrogen, ktory je zodpovedny za hustotu kosti, zenskeho zdravia, krasy, atd. ??
ele - rozkaz! :))
ved hej :)) kazdopadne ti dakujem :))
vysadit!... Navzdy!
niekedy chlap lepšie poradí ako žena:-))!!!
viac nez dost :) 22 :) takze v pohode zbehnem aj za gynekologom, len som chcela vediet nazory zien na vec... je vynikajuci odbornik, ale nie je zenska :))
nemaj strach,chráň sa prezervatívom...existujú aj rôzne čípky,ktoré sa zakladajú 15 min.pred súložou,rozpustia sa a zabránia preniknutiu semena do maternice..ale to by som nebrala ako 100% vec,ale keď si to skombinuješ s prezervatívom,tak sa nemusíš báť.A kolko máš rokov?
jj, viem... ja mam len panicky strach z nechceneho tehotenstva :))