vysadit? nevysadit?

Príspevok v téme: vysadit? nevysadit?
terry

na aku dobu sa oplati vysadit HAK? a vyplati sa to vobec? nenarobim si tym len zbytocne bordel v hormonoch? viem, ze najlepsie by bolo nebrat ju vobec, ale zas, vdaka nej mam pravidelnu menstruaciu a nemam bolesti ktore boli pred tym obcas neznesitelne. ochranu pred tehotenstvom nemienim nechavat len na kondom :) a ako dlho je vhodne ju brat? myslim maximalna dlzka.. ach yo, som zmatena :) pomozte mi :)

lea

aj ja si myslim. ked som bola mlada a hlupa a vsetko mi bolo jedno, tak som tu chemiu brala. ale teraz by som uz urcite nie. aj tak uz dost pykam za hriechy mladosti - striedanie partnerov, nevhodne oblecenie, strasne vysoke opatky.

ele

A pricinou tej udajnej neplodnosti po dlhodobom uzivani je to, ze vajecniky "zleniveju" tym ze neovuluju prirodzene lebo vsetko je riadene umelo, cely menstruacny cyklus...

ele

Mne sa zacali robit krcove zily :-((. Inac vedeli ste ze ak zena neovuluje (pocas uzivania antikoncepcie), v skorom veku dosahuje menopauzu, tj. skor zostarne. Dovodom je ze nevylucuje prirodzeny estrogen, ktory je zodpovedny za hustotu kosti, zenskeho zdravia, krasy, atd. ??

terry

viac nez dost :) 22 :) takze v pohode zbehnem aj za gynekologom, len som chcela vediet nazory zien na vec... je vynikajuci odbornik, ale nie je zenska :))

ethel

nemaj strach,chráň sa prezervatívom...existujú aj rôzne čípky,ktoré sa zakladajú 15 min.pred súložou,rozpustia sa a zabránia preniknutiu semena do maternice..ale to by som nebrala ako 100% vec,ale keď si to skombinuješ s prezervatívom,tak sa nemusíš báť.A kolko máš rokov?