nilujem ho a xcem ho pritom obcas podviest...nexapem tomu mam take stavy ze by som sla s hocikym len aby to nebol on..a stava sa aj to ze xcem mat odneho pokoj..skratka klud...nemysliet na naho..!!zda sa ako keby pisem o niekom koho nemilujem ale nije to pravda toho xalana proste zboznujem a neni som neaka mala pipka co nevie co xce proste len toot neviem poxopit...mam 16 on 20...a je to nadherny vztah ale mam xut ho poviest-s pozdravom satan..! =)
milujem ho?a predsa ho mam chut niekedy podviest?
neda sa milovat a podviest...to neide dokopy!keby vas ten vas podviedol, presvedcil by vas o tom ako VAS MILUJE???
Utopia si naozaj perfektny priklad pre tych co chcu sex az po svadbe :( je mi naozaj luto, ze takto zmyslas.
Halabala , tiez ta teraz nechapem.
Vy 16-tky uzite si pokial ste mlade, aspon potom spoznate, aky je to rozdiel, ked naozaj niekoho milujete. Aj ja som tak rozmyslala a aj som tak robila, teraz ma to ale ani nenapadne
halabala..Však ty si tu tá,ktorá píše že by sa rada vyspala s niekym iným. A tej sasulienke čo mám poradiť? nerob to? Ved ked chce,premňa zamňa.. Každý nech robí slobodne a čo cíti. Ked má chuť podviesť,môže,ved my to jej frajerovi nepovieme. hi
utopia>>> davno som nestretla niekoho tak povrchneho, ako si ty. klamanie vyzdvihujes na uroven umenia, co z neho robi hnusne svinstvo a pritom je to len normalna psychologicka obrana voci stresu. nabadas ludi k nevere....vsak sama uvidis, ake to je. Kto mecom zije, mecom zomiera.
Tak to urob a nič mu nevrav. Ale musíš vedieť klamať,otáčať a vykrutiť sa zo všetkeho. Nie každý to takto vie. Nevera je len pre tých osožná,čo vedia klamať. Veľa šťastia..
Ja mam 29 a tiez mam tu chut. Ani by som to nedefinovala, ze ho chcem podviest, ale skor ze mam chut pomilovat sa s niekym inym...
murka, ja mam 24 a mam podobne chute ako tu baby pisu, takze este stale som v puberte??
no v sestnaske este nehovor velmi o vaznom vztahu..Ono to sice zalezi od charakteru ale väcsina z nich nevydrzi...v tvojom veku je to prirodzene ze myslis aj na inych a nakoniec aj za niekym z nich od neho odides si myslim, ale tym ta nechcem odsudzovat...clovek proste musi byt zrely na vazny vztah....ja si uvedomujem ze tiez este nie som a to mam 21
.. baby.. z toho vasho pisania usudzujem ze ste este v puberte.. a tolko chalanov este vyskusate kym najdete toho praveho.. :)) vo vasom veku som aj ja mala chut na vela chalanov ale prejde to ked clovek dospeje a dostane rozum a uvedomi si ze laska nie je len o sexe ale o dolezitejsich veciach.. takze si zatial kludne ale rozumne uzivajte..
mozes ho milovat, len si proste mozno potrebujes dokazat, ze si atraktivna aj pre inych, preto mas potrebu flirtovat...mozno ti partner nedava dostatocne najavo, ze sa mu pacis ako zena, tak sa chces uistit, ze by si mohla mat aj inych...proste je to len o krmeni svojho ega v tomto smere...ale tu neveru neuskutocnis...aspon ja nie