cawte vsetci...je AB kozmetika dobra???neviete poradit nejaku muzsku kozmetiku aby som bol pekny?:D dakujem...:)))))))
čo vy na to...kozmetika AB..hm???je dobra??
Ja ti to nevnucujem, nemusi ti to vonat- myslim AB-cka, nevonia najlepsie.. Dermacol je tiez fajn.
vies ele mna z omylu nevyvedies,mam svoj nazor :-)
kludne si ho pouzivaj ale nevnucuj druhym..a aj lacna kozmetika moze byt kvalitna-napr.Dermacol
Vyroba flakonu je nakladnejsia ako vyroba kremu, ludia si to neuvedomuju. Chcem vas vyviest z omylu.
Blbost!! To sklo po minuti kremu zahodis to kosa, pritom jeho hodnotu tvori 80% ceny kremu. Za cisty krem platis 20% Ide o to ze Francuzi si zakladaju na dizajne a vysokej cene.
Nepracujem pre nich, som kozmeticka a viem ze Slovenky pohrdaju touto znackou, len preto ze je lacna... ake hlupe. Preferujem dobre slovenske ale aj ceske kozm. znacky okrem inych pravdaze
ele mam pravo na svoj nazor,ja by som si to na tvar nedala..ty si daj..a ty co pre nich pracujes??
:-)
sorry za grama..
SHAKTI ty nic nevies o AB kozmetike inac by si si tu nedovolila pisat bludy ze je nekvalitna a podobne dezinformacie. AB-cka je kozmetika specialne vyvinuta pre Slovenky, ktore su mamaximalne dehydrovane. Lacna je koly tomu ze ide malo penazi do reklamy, klient neplati ani za dovoz ci drahe sklo v ktorom ze krem baleny. Kazdy si tu vychvaluje Vichy, no zabudaju na jeden dolezity fakt, ze Francuzko ma more a jeho obyvatelstvo nie je dehydrovane ako my Slovaci. Okrem toho AB kozmetika vyuziva najlepsiu moznu technologiu co sa vyroby tyka. Svojim zlozenim moze kludne konkurovat DIOR. Akurat ze nie je tak parfumovana, co ale nie je naskodu...