cawte vsetci...je AB kozmetika dobra???neviete poradit nejaku muzsku kozmetiku aby som bol pekny?:D dakujem...:)))))))
čo vy na to...kozmetika AB..hm???je dobra??
mne sa začali robiť vrásky na čele a okolo úst (zo solárka)a to som mala len 20r. Kozmetička mi poradila AB krém na vrásky. Pravidelne som si nim natierala vrásky, no a oni po cca mesiaci zmyzli. Ja mám s AB dobrú skúsenosť.
ahoj nini.. ja viem presne aky myslis.. ja ho mam velmi rada...najlepsie veci su jednoduche:)) a v nasej drogerke ho v pohode dostanem vzdy..v 101 drogerii. je taky mensi vsak?? Ale zavisi odkial si..
Ahojte,
...ja postradam na trhu jeden mini ruz na pery od kozmetiky AB....ktory sa v dogeriach vyskytoval asi cca v 80-tych rokoch.
Bol oznaceny ako: \"napl do ruzu AB 9\",
mal krasnu svetloruzovu farbu a jeho konzistencia bola hustejsia a bez lesku.
Predavali ho v jednoduchom ciernobielom, nevysuvatelnom obale za 9,50 kčs.
(takyto obal sa vyskytuje v drogerkach aj dnes ako mini pomada na pery...al. jeleni loj)
Velmi mi vyhovoval a dost ho postradam,lebo som nenasla za neho
adekvatnu nahradu.
Neviete mi poradit, kde by sa dal zohnat? V drogerkach ho uz nemaju...
Dakuejm.
mne pride ab velmi vhod pretoze je setrna k pleti.
na akne newiem,mne pomohla v minulosti na akne velmi kozmetika od balea.
...aaaaa pomohlo to už niekomu na akné? táto ab kosmetika...
podla mna je ab kozmetika celkom fajn,nerobi zazraky,ale je prijemna,podla mna ak nepomoze,urcite neuskodi,nie je ani velmi parfumovana...
AB je vyborna kozmetika
Ab je vyborna kozmetika ja mam moc problematicku plet lebo si na nu nemozem dat hoci aky krem lebo som alergicka ale Ab mi vyhovuje absolutne