Caute! Ako si bezpečne a jednoducho oholiť semenníky čo najhladšie, aby to vyzeralo čo najlepšie? Prosím chlapi poradte, ako to robíte vy.
Holenie semenníkov
Ak by odo mna chcel chlap oholenu susku do hladka, tak mu poviem nech si on oholi gule do hladka, aby vedel ake to je lahke a bezpecne. Staci strihat strojcekom na kratko.
hihi podla mna sa nanho fakt dost podoba:
mozno z nej casom bude slovenska Conchita Wurst
o tejtotu sa mi dnes snivalo, ze jej narastla brada (strnisko)
Keď to tak sledujem smerom od minulosti k budúcnosti, tak najskôr sa holilo podpazušie, neskôr nohy, potom už celé telo, teraz sa holia aj gule a šuška, onedlho si aj baby začnú holiť vlasy a potom už ostane len si dať vytrhať všetky zuby. Ešte tak stiahnuť kožu, ale to už by bolo životu nebezpečné. Šťastie že aj zvieratá nie sú také sprosté ako ľudia, aspoň tie prežijú keď raz táto zdegenerovaná ľudská rasa vymrie.
Srnka, ja mam klasicky dobre prepotene gule, niekedy v lete aj tri dni chodim v tych istych slipoch a nepotrebujem sa holit. Tebe to vadi, lebo rada fajcis doutnik?
nieto vacsej opatrnosti, ako ked chlap holi gule :D
Ja si holim v sprche si ho namydim a oholim strojčekom horšie je to s vajami tie su citlivejšie
normalne ziletkov, bez peny, vo vani.. dobre vymacat a potom sup :) a ide sa :)
naj je holiaci gel+klasicka ziletka..ale treba to pomaly....inak aky krem si potom davate na to chlapy aby vas to nesvrbelo?