Ahojte,
chcem pocut Vas nazor,budem velmi vdacna za akukolvek odpoved.
Mam 20 a som panna.Asi pred tyzdnom sme boli s priatelom u neho sami.Pozerali sme video a zacali sa len tak hladkat,potom bozkavat,vyzliekat.Moj priatel ma 25 a skusenosti rozhodne ma,ale ked ma tam hladkal a skusal ma prstovat velmi to bolelo,bol nezny,mily,ale neslo to.Jednoducho to velmi bolelo a teraz mam strach,ake bude nase milovanie,ked bol len trosku dnu prstom a bolest bola velka.
Dakujem za rady
Prve milovanie
lenuskaaa ci aky to mas nick..chod do temy anorexia bulimia boj vyhras a zbadas tam mna...chodim sem uz dlho tak si prosim ta zmen nick nech si nas nemylia...dakujem za porozumenie..a vela stastia s priatelom...pa
Neboj to bude fajn,len nech je k tebe nezny.Nabuduce to bude ovela lepsie,len sa uvolni a uzivaj si to,nemysli na nic ine len na to ako vam je spolu prijemne.Urobte si peknu atmosferu,sviecky,hudba,vinko a budes uvolnenejsia.
Drzim palce
tampon mimo menzezu by som rozhodne nepoužívala, hrozí riziko infikcie a kvasiniek. neboj to je v pohode, ja som na tom bola rovnako, zrejme máš pevnú panenskú blanu ako ja, tú moju sa podarilo pretrhnúť až na nejaký 50-ty pokus, tých 50 pokusov bolo bolestisvých, a ešte aj niekoľko dalších, ale dá sa, čím dalej tým sa to len zlepšovalo, trvalo rok, kým sme sa konečne ako tak zharmonizovali a konečne si krásne užívame. síce to predtým bolelo bol ku mne vždy nežný, tak som to vždy chcela skúsiť znova, ved raz to príde:)čítala som o pároch ktorým sa nedarilo až 5 rokov, ale prišlo to. veľmi záleží na psychickej pohode, viem to aj na sebe, ked sme len začínali, ta som ešte nemala takú dôveru a to dosť ovplyvňovalo, čím viac som mu verila, tým krajšie bolo milovanie.len vydrž a nevzdávaj sa, hlavne aby ťa po každom pokuse poláskal, aby si mala chuť skúšať aj nabudúce. ak sa to nebude zlepšovať vôbec, to sama uvidíš, tak by som na tvojom mieste navštívila sexuologa, lebo vraj v ojedinelých prípadoch treba blanu odstrániť chirurgicky práve pre nemožnosť styku, ale to naozaj v ojedinelých prípadoch. chce to čas. prajem veľa čťastia, vytrvalosti, odhodlanosti, lásky a hlavne dôvery:)
ahoj lenuska.neviem ci je moja rda dobra,ale ked mna prstoval nebolelo ma to preto lebo som pred tym pouzila tampon(davno pred tym).mozes to skusit.ale si si ista ci mu nejde len o jedno?
Ahoj Lenuskaa, nepomozem Ti,ale aby si vedela,ja mam rovnaky problem a to som este o nejaky ten rok starsia.Uz mam z toho nervy,lebo to uz ocakavam pri kazdom dalsom pokuse a mam pocit, ze sa to jednoducho nikdy nepodari...:-(((.