Je to zapal?

Príspevok v téme: Je to zapal?
gina

Uz 2.mesiac mavam bolesti v oblasti laveho vajecnika+akoby tlak na mocovy+zltkasty zapachajuci vytok,ale bez svrbenia a palenia,prave som ukoncila liecbu atb,proti zapalu{od obvodneho},ale moj stav sa nezlepsil.Bola som u gynekologa a podla neho je vsetko v poriadku,pijem zenske a urol.caje,ale stale nepocitujem zlepsenie,viete mi niekto poradit co s tym?

martina 24

ahoj.
viem presne o com hovoris. mna zacne zenska stranka boliet, vzdy ked doberiem antibiotika.
podla mna po gynekologickej stranke nie je vsetko v poriadku. ja pocitujem svrbenie v oblasti posvy a palenie. vzdy ked doberiem antibiotika. a vzdy musim ist ku gynekologovi a on mi da masticku aj vaginalne tabletky. s tym nie su zarty. chod za obvodnou, nech ta posle na urologiu, a chod aj na gynekologiu. tak nemozes ostat. viem o com hovorim. ja som tym presla pred mesiacom a viem,, co je to za neznesitelna bolest.

klaudi

Nimed - protizápalové a protireumatické liečivo ?!, mám dobré skúsenosti s Wobenzymom, podobné je Bio-enzýmy od Swiss.

gina

aj mne sa zda pristup najma mojho gynekologa lahostajny a to je akoze naj gynekolog u nas,takeho ktory ma v ambulancii sono nemame
kamoska mi radila tabletky Nimed alebo tak akosi,tiez su vraj protizapalove,nepocula si o nich?

klaudi

neviem, čo na to ostatní prispievatelia, ale mne sa zdá práca Tvojich lekárov veľmi neprofesionálna, obvodný nasadzuje bez daľšieho vyšetrenia atb. a gynekológ Ťa bez akéhokoľvek doplnkového vyšetrenia považuje za zdravú. Navrhujem zmeniť aspoň gynekológa, najlepšie takého, ktorý má priamo v ordinácii sono. Ak sa Ti nepodarí dostať sa na lepšie vyšetrenia, skús tablety Wobenzym (dodržať dávkovanie!)- celkove sú na zápalové stavy a keďže si sa liečila atb. dobré je dodať telu Lactobacily na úpravu mikroflóry.

gina

syma-nebola som u urologa,len obvodny mi nasadil atb proti zapalu mocoveho,ale nezabrali
klaudi-nerobil,podla neho je vsetko v poriadku

syma

a u urologa si nebola?
treba este navstivit urologa, aby vylucil zapal on a potom opat na gyndu, ci sa tam nieco nezanedbalo
tieto veci so sebou suvisia