STRACH?

Príspevok v téme: STRACH?
ava

Ahojte,
mam 18 rokov a do teraz som este s nikym nechodila,no toto nepokladam az za taky velky problem, skor to ze vzdy ked sa napr. na mna nejaky chalan usmeje alebo prejavi zaujem uteciem-nie doslovne, no zapne sa vo mne urcity mechanizmus-asi strach alebo zacnem rozmyslat nad tym preco prave MNA ten chalan chce. Pomozte mi, chcela by som sa toho zbavit no neviem ako...

monika9

Presne! Ako keby si opisovala mňa.Ja mám 19 rokov a kvôli tomu som si už párkrát odohnala chalana, ktorého som chcela a on mňa tiež...Viem, že je to nedostatkom sebavedomia, ale neviem, sa toho zbaviť...Jedno si musíme uvedomiť: Aj my máme právo na šťastie!

TZ1

Strachu je vela len aj ja mám strach to viem ale je to z niečo ineho len ludia sú zlí a dobrý no nie každý chalan mám rád niečo a niečo nie mne to nevadý aká je kočka len jednu vec nemám rád to viem snat to je drzost klamstvo len to je všetko dakujem.

venuša

Ahoj Ava!Neviem kvoli comu mas ten problem,ale ze nie si so sebou z nejakého hladiska.Ja som mala problem s tym,ze som si myslela ze sa na mne nieco nebude chlapcovi pacit.No prisla som na to,ze ked sa jednemu ne mne nepacia napriklad male prsia,alebo blond vlasy,tak urcite bude taky,ktoremu sa pacia prave male prsia,alebo vlasy.Musis sa uspokojit so sebou,(ak nie si),a situacia sa zmeni.Alebo sa len bojis prveho.Ale nezabudaj,prvy je prvy,a na toho nikdy nezabudnes.